Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mach3 CNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Lenyomod a TAB billentyűt,és megjelenik egy ablak,ahol be lehet állítani a slov jog rate százalékos értékét.
A gyorsjárat ennyi százalékával fog menni a nyil bilentyűk lenyomsakor,de ez monden tengelyre egyformán vonatkozik.

000000000

A jog mode legyen step és diszkrét(pl. 0,01) lépésekben közelítsd meg a 0-át...

p3t7nebn6

Köszönöm mindkettőtöknek.

000000000

Sziasztok!

Kaptam mach3 programot és van egy kis gond vele.
Felvesz bármennyi mondatot de, csak 500-at visz végbe.
Van rá valami megoldás?  Kérjek mástól akié működik.

Kristály Árpád

Van!

Regiszráció....
Vagy valami ilyesmi....[#wink][#worship][#wave]

000000000

Még egy probléma amit nem tudtam eddig megoldani.
Hogy kell bekötni az invertert a vezérlő kártyába azért hogy, mach3-ból tudjam szabályozni?

000000000

Azt hiszem nagykalapáccsal regisztrálták :-)

tfpk6pks3

A Mach3 korlátlanul mindent megcsinál demo verzióként, egy megkötéssel. Csak 500 mondat erejéig.
Ha veszel egy licencet, mondjuk a Klaviónál, onnantól teljes értékú progi lesz.
Ha segíthetek, dobj egy mélt.

000000000

köszönöm   most már döntöttem.
Venni fogok licencet mihelyst lesz rá pénzem mert tele a hócipőm a crack és egyéb vackokkal.
Kínlódás, vírus minden van de, a program nem működik rendesen.

ncw4w5nca

Na látod ez igen derék[#eljen] Én annak idején a Widows-al voltam így, meg is bántam mint a kutya, amelyik kilencet kölykedzett[#vigyor2]

RogerCo

Sziasztok,
Lehet már volt róla szó, de nem találom :(
Elkezdtem megint Laser-ezni, és azt szeretném megoldani, mint a főorsó ki/be kapcsolása is megy az F5 gombbal.
Valami ilyesmi megoldás kellene nekem az E1P1/E1P0 szavakra. sajnos ezek MDI-ből nem működnek.

xfg6v697j

Azért nem mennek mdi-ből.mert a lézert csak akkor kapcsolja be a  maach,ha utána valamilyen mozgás következik.
Az M10Px/M11px (x = output száma) is használható ilyen célra,de az is csak akkor aktiválódik,ha mozgás kveti.

RogerCo

Szia Zoli,
Köszönöm!
És azt hogyan tudnám megoldani, hogy adott billentyű leütésére egy script fusson le, ami megnézi az Output1 állapotát, ha LOW bekapcsolja, ha HIGH akkor lekapcsolja?

xfg6v697j

A mach képernyőjére teszel egy gombot,amibe elhelyezed a scriptet,és a gombhoz rendelsz egy billentyűt.
Ha nem használod az 'auto tool zero' gombot,akkor azt is nyugodtan elhasználhatod erre.
A script OUTPUT1 esetén.

If IsActive(OUTPUT1) Then
  DeactivateSignal(OUTPUT1)
 Else
  ActivateSignal(OUTPUT1)
End If

RogerCo

Szia,  
Eaz, hogy használom az 'auto tool Zero'-t.
Ha más nem marad muszály leszek beélesíteni végre a ModBus-t :)
Bár a ModBus-al meg script-eket nem tudtam futtatni??  

Zoli, privátban kereshetlek a G-ray el kapcsolatban?