Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

LinuxCNC

Indította gaben, 2024 április 09, 16:55

Előző téma - Következő téma

KoLa

Ez csak egy teszt! a szerszámtár logikáját tesztelgetem már napok óta, és eltévelyedtem egy kicsit, de jó lett az eredmény!

Miki2

Ezt az "eltévelygésed" nagyon jegyezd meg!
Erre még szükség lehet.
Előbb-utóbb hozzád járunk tanulni.
Csak győzz bennünket ellátni.....tanácsokkal.
Gratulálok !

KoLa

Ma tovább folytattam a szerszámtár kitapasztalását!
Közben vágtam egy kis lépcsős menetet, 24x1.5 és 30x1.5 menet egy kis kúpos átvezetéssel!
egy rövid http://www.youtube.com/watch?v=if1MRBhVhSI" TARGET=_fnew>videó
és az eredmény!
http://cnctar.hobbycnc.hu/KoLa/EMC2/EMC2%20a%20gyakorlatban/l%e9pcs%f5s%20menet.jpg" border=0>

Miki2

Mondom én.....

Béni

Ez már nem eltévelyedés, hanem perverzió.[#eplus2][#eljen]

mxjj54gxi

Kérünk hozzá egy anyát is!

KoLa

E400-on ilyesmit nem lehet csinálni! új távlatok nyílnak meg előttem, nagyon élvezetes!
Sok mindent kipróbáltam mostanában de látom hogy vége lesz hamarosan a fejlődésnek, mert egy csomó dolgot már csak az INI és HAL fájlok szerkesztésével lehet majd megoldani![#wave]

KoLa

Hány db-t?
Csak az első tart sokáig!

Motoros

[#eljen][#smile]

svejk

A menetemelkedés nem változik, tehát az E400-ason is megcsinálhattad volna vezetővel :)

000000000

Klassz![#eljen]
Ennek a topicnak Te vagy a Királya![#taps]

000000000

Nagyon jól néz ki! Innen tovább lehet menni még egy kúpos csökkentéssel, vagy párszor változhatna közben a menetemelkedés is [#smile]

000000000

[#csodalk][#eplus2]

D.Laci

Mindezt egy amorf sokszögű excenteres anyagra! :)

Miki2

Te kis telhetetlen [#integet2]