Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Az új panelon az 5V-ról az UC300 modul mikrovezérlője, illetve a step jelek meghajtó bufferein kívül semmi más nincsen táplálva. Így az áramfelvétel alacsony, nem válik szükségessé külső 5V táp használata. Az összes bemenet, kimenet le van optocsatolva és ezeknek a meghajtásához egy külső 24V-os táp szükséges, amit a panelon a megfelelő sorkapcsolba kell kötni.

Miki2

Nem szeretnék telhetetlennek látszani, de...
Remélem ez már olyan UC300 lesz, ami tudja az eszterga főorsó szinkront a menetvágási kódok esetén.

Persze eddig csak marógéphez láttam az UCCNC-t.
Esztergálni is megtanúl majd?

krnj79r9n

Szia,

Igen én is így gondoltam, hogy ne keverjük bele ide.
Ezért is javasoltam egy külön céges topik létrehozását. Szerintem megérdemlitek.

Annyira nem sürgős a dolog, eléggé el vagyok most havazva. De ha mégis az lesz akkor felhívlak vagy írok egy e-mailt.

000000000

Sziasztok,

Elkészült az UCCNC 1.0034-es verziója, ami működik az UC100 és UC300-5LPT mozgásvezérlőkkel is.
A weboldalra egyelőre nem tettem fel ezt a verziót, csak ide másolom a letöltés linkjét:

http://cncdrive.com/UCCNC/setup_1.0034.exe" TARGET=_fnew>UCCNC 1.0034 setup

License kulcsokat aki szeretne Polgárdi Balázsról tud kérni. Ingyen license kulcsokat kizárólag az UC300-hoz adunk, az UC100-hoz nem! A kulcsok ingyen kérhetők 2014.11.01.-ig.

frkdv6dyr

És működik!!!!!!! [#wave]

Nagy köszönet [#worship] tesztelés indul.

000000000

svejk

Báránybőr, azaz juhéj! :)
Már írok is. Ugye a matricán levő serial number kell?

000000000

Szia,

:)
Igen, a matricán lévő sériaszám kell.
Van az UCCNC mappában egy UCxxx_Serialnumber_lister.exe fájl, azzal is kiolvasható a szériaszám, ha esetleg megkopott volna a matrica.

svejk

Elküldtem, de még nem kaptam választ.
No jó, nem is olyan sürgős, úgy is csak holnap délután tudom kipróbálni.

frkdv6dyr

Nézd meg a postaládikód [#email] később kértem és már meg is jött.

Látom a mai éjszakám mivel fog eltelni.

000000000

Szia Svejk,

Bár írtad hogy nem sürgős, de ha mégis azzá vált volna, akkor küld el nekem a szokásos e-mail címemre, akkor most csinálok neked egy license-t gyorsan...

chyfhc809

Szervusztok!
Letöltöttem a demo változatot és nem igazán látta az uc300-at mi lehet a gond? ( nyugi rávan dugva ;) )

wcmwugefi

Szia.
Nem akarok okoskodni, de a 999-ben írták hogy a honlapon még nem az a verzió van mely az uc-300at támogatja. A hozzászólásban található hivatkozásról lehet letölteni.
meg Demo módban, ha jól értelmeztem nem lát vezérlőt:

"- Demo módban (szimuláció) futás licence kulcs és/vagy UC100 mozgásvezérlő csatlakoztatása nélkül."

000000000

Ahogy Attila is írta:

1.) A weboldalunkon még olyan verzió van fent, ami nem ismeri az UC300-at. Ami ismeri már az UC300-at, az egyelőre még csak a #999-ben írt linken érhető el, tölthető le.
2.) Ahhoz, hogy csatlakozzon a szoftver az UC300-hoz, kell egy license kulcs, amit vagy Polgárdi Balázstól, vagy tőlem lehet kérni e-mailben. 2014.11.01.-ig ingyenesen.

svejk

Köszönöm, most tudtam csak beüzemelni.
Indult első rúgásra.:)
A Mach3-ból való beállítás impörtálás javarészt sikeres volt, csupán az X és Y-nál kellett irányt cserélni, illetve ki kell majd tölteni az input trigger ablakot.

Viszont a Configuration / I-O setup/ablak bal alsó ténegyedéről írhatnátok.
Ahol az analóg bemeneteket lehet konfigurálni.
Nem tudom, hogy azt hogy kellene kitölteni.