Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia,

Ezt egyelőre nem tudom, meg kell kérdeznem majd Polgárdi Balázst, hogy hogyan áll az API-nak ez a része.
Én jelenleg az ISOBOB fedőnevű új UC300-as elosztópanel befejezésén dolgozom, ahogy írtam is pár bejegyzéssel lentebb, hogy most nekem ez a következő feladatom.

000000000

Szia Attila,

Megkaptam a levelet, köszi, hamarosan írok választ...

chyfhc809

Köszönöm! megkaptam!

hyuekyh7a

Balázs az M3 és M4 is ugyanarra a kimenetre van konfig. de nem kapcsolja be csak az M4 a kimenetet. (UC300)
Az M203 macro futásakor a probe bemenet nem állítja meg a Z mozgást, vagy az input trigernél be kell állítani valamit?

hyuekyh7a

Ki kellett vennem az M4 et port pin 0 val akkor megy az M3.

hyuekyh7a

A THC szabályzásnak mükődnie kellene?
Mert nem vár a thc on ra egyből indul a mozgás.

kr97pwss2

Visszakerestem és 09.29. 20:39-kor küldtem a licencet neked, de ezek szerint nem érkezett meg. Aki kért, max. egy fél napos késéssel, elfoglaltságtól függően, de mindenkinek küldtem a licencet.

000000000

Szia Csaba,

Megvizsgálom a jelzett dolgokat, kis türelmedet kérem...

fa_kukac

Hu, tegnap írtam, ma délelőtt már itt volt a futár az UC300-al. Gyors volt, köszi. Már csak össze kell drótozni, és hajrá! Balázs, nem tudom hogy Nektek megvan-e a serial az UCCNC-hez, amit kérnék,  vagy küldjem el PM-ben?

000000000

Köszi a visszajelzést. :)

Légyszi küld el Polgárdi Balázsnak, mert ugyan megvan a szériaszám egy listába le van tárolva, de ahol le van írva az a görcsönyi telephelyünk, én Pécsen vagyok Polgárdi Balázs pedig Svájcban, szóval gyorsabb, ha elküldöd Balázsnak a szériaszámot e-mailben és akkor küldi is a license kulcsot.

hyuekyh7a

A Végállás beállitásánál kiveszem a pipát activ low ból , de nem menti el !
Mikor újra indítom a programot resetből nem lehet kilépni mert újra ott a pipa.
Tengely automata bemérésnél miután átírta step értéket beugrik a reset és nem is lehet kivenni belőle újra kell indítani a programot.

fa_kukac

kr97pwss2

Igen ez egy hiba, keresem az okát, és majd javítom.

000000000

Beállítások mentéséhez, ha a képernyőn valamit állítasz, akkor az Apply settings-el tudod érvényesíteni. Ezután a Save settings-el elmenteni. Vagyis először érvényesíteni kell, mert az érvényes állapotot menti el. Talán ez lehet a gond.

000000000

Tengely automata bemérésénél tényleg van valami hiba, ezt most vizsgálom...