Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Ezen a videón:
https://www.youtube.com/watch?v=YuY6OnWSEQA&list=UUNL4czzJlxz2WATQ8bg558w" TARGET=_fnew>Video

látható, hogy az X tengely home pozíciója nem 0-nál, hanem 310mm-nél a gép elülső oldalán van.

svejk

Azt álmodtam, hogy azért lett elcsúsztatva a Fehérvári találkozó, hogy be tudjátok mutatni az UCCNC progit az UC300-as hardverrel...

De szép valóság lenne! :)

Béni

Én meg azt, hogy valaki nem ért volna rá 27.-én ... [#crazya]

hyuekyh7a

Hogyan kell a magyar felületet kiválasztani?

cxmcdtrx

Configuration --> Profiles --> "hungarian" kiválasztani --> load profile --> save settings

A magyar nyelvű profile fájlnak a \UCCNC\Profiles könyvtárban kell lennie.

fa_kukac

Sziasztok! Állandó gondom, hogy shift + irány gyorsjáratban öntartó lesz, és megy mint a veszett egér, Z is, és x is, vészgombra kell csapkodnom! Mac-ban nem csinálja, nem taszti gond, azt is cseréltem. Más nem tapasztalta?

cxmcdtrx

Innét letöltheted a legfrissebb UCCNC verziót:

UCCNC 1.0032 installer

cxmcdtrx

Elfelejtettem: a magyar profilhoz hozz létre egy parancsikont, és akkor azzal indul a program.
Van is ilyen lehetőség, hogy ikon létrehozása az asztalon a profilhoz:

http://kepfeltoltes.hu/140905/640130141uccnc_config_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

hyuekyh7a

Na ez az nincs benne a magyar profil ebben a verzióban.

frkdv6dyr

fa_kukac

Ok, de "Not found" , azaz valami nem jó a linkkel.

cxmcdtrx

Nem tudom, mi történt a linkkel, elé teszi az sgforum.hu-t.. Itt van mégegyszer:

www.cncdrive.com/UCCNC/download_UCCNC.php

cxmcdtrx

cxmcdtrx

sokadszorra csak jó lesz... :-)

hyuekyh7a

Ja ez a régi képernyő, azt hittem az új is megvan magyarul!