Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

frkdv6dyr

svejk

Az én monitoromon elég pasztellek a színek, mondhatnám fakó.
A gépi koordináta visszajelzés még annyira sem látható mint a régin.

No de ez van, ezt fogjuk szeretni. :)
A lényeg a folyamatos fejlődés.

000000000

Sziasztok,

nyarfa, örülök, hogy tetszik, elég sok munka volt vele, több hónap.

svejk, múltkor még az volt a gond, hogy túl szines. :) A régi screenset-ek is elérhetők a weboldalon, kinek mi tetszik, szines vagy nem szines... lehet válogatni

svejk

Én már csak ilyen kötözködő vagyok/maradok. :))

chyfhc809

üdv!
hújaj!
Előjött megint az a csontra lefagyasztós dolog (64bitesen)
De viszont érdekes, hogy az m21000-el tökéletesen előjön a varázslóválasztó de ha külön a varázslókat akarom előhívni akkor csontra levagy pl: m20001  
Viszont még egy érdekesség, hogy kb 20-30 percre rá fagyott halálra!

frkdv6dyr

Az UC300 egyik kivezetését használd fel a koordináta kijelzésre. Így akár egy 100-as égőt is tehetsz rá. Az szerintem látni fogod. [#nevetes1]

xfg6v697j

A 21000 Nárfa varázslója,a 20000-20004,pedig az enyém.
Már megtárgyaltuk ,hogy olyan win függvényeket használok,amit nem mindegyik oprendszer szeret,de már kivettem szinte mindet,csak az újabb verziót még nem tettem közzé,a háttérben folyik a próbálgatása,hogy ne égjek be megint,viszont neked küldök az egyik ből egy példányt,mert 64-bites oprendszeres ismerősömn nincsen,kérlek próbáld ki,és jelezz vissza..

000000000

c2nsu773m

Akkor mennyibe kerűl a licensz ehez a szoftverhez?

cxmcdtrx

fa_kukac

Baráti árnak mondanám![#wink]

cxmcdtrx

Igen, határozottan baráti. Ennyiért akkor is megvenném, ha nem tudnám, mi áll már itt mögötte :-)
Majd ha megkapja az UC300 támogatást is, akkor lesz igazán ütős, már nagyon várom!

xfg6v697j

Elkészült az újabb verziója a varázslóknak,több oprendszeren is leteszteltük,csak a 64-bitesen nem volt módom.
Mindenkinél jól működött.
http://data.hu/get/7940494/Wizards-BETA-3.rar " TARGET=_fnew>Wizards-BETA-3

pisti73

Szia!

Sikerült letesztelni, a "Cut_a_Circular_Pocket_.exe!esetében jól működik minden profil esetében, a többi makrónál viszont "file not foud"-ot ír ki minden profil alatt.

Megpróbáltam futtatni 64 bit-es oprendszer alatt is, de ott először el kezdett dolgozni és kb. 20 perc után a prociterhelés felszökött az egekbe és újra kellett indítani a gépet.

xfg6v697j

A makrókat biztosan felülírtad.
Csak azért kérdem,mert te kaptál egy példányt a cut circular pocket-ből próbára,és ezért gyanus,hogy éppen az az egy megy nálad.
Ha az az egy megy,akkor mindnek mennie kell.
Én ismét kipróbáltam,és működik mind.
Töröld ki az uccnc mappából az 'allsize.txt' file-t,és utána próbáld meg azok közül valamelyiket,amelyik nem megy,majd nézd meg,hogy létrehozta e azt a file-t.
Ha nem hozta létre,akkor rossz makróval próbáltad.

Jó lenne,ha más is kipróbálná.