Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Hoppá,én néztem el,bennemaradt egy utasítás aminek nem kellett volna.
Nálam csak azért ment a többi,mert a korábbi tesztek során létrejött az a file amit keresett.
Máris javítom.

pisti73

Szia!
Kipróbáltam ismét, kitöröltem a file-t, elindítottam azt a makrót, illetve a többit is amelyik nem működik, de ismét file not found...  
A korábbi amit küldtél hibátlanul működik.

pisti73

xfg6v697j

xfg6v697j

Köszönöm,hogy kipróbáltad,és szóltál.

pisti73

Na most már jó![#wink][#worship]

Ügyes vagy! Ha gondolkozol a 64 bites verzión abban is tudok segíteni!

Köszönöm szépen mindenki nevében!

frkdv6dyr

Tökéletesen megy 1920x1080 felbontáson is.

xfg6v697j

Már csak olyan win függvényeket használok,amit ha elhagyok,akkor oda a szerszámpálya kijelzése,emiatt már nem tudok több ilyen függvényről lemondani.
A 64-bites oprendszeren majd csak Nyárfa varázslóját használják.

pisti73

Ok, rendben. A CNC-s gépemen úgyis 32 bites rendszer van.  

Köszi mégegyszer!!!

frkdv6dyr

A fordító nem tudja a kereszt platformot? Vagy esetleg a fordítót átkapcsolod 64bites módba? Attól, hogy win32-n fejleszted lehet még 64 bitre fordítani, sőt most próbálgatom linuxra is lefordítani a sajátom, és én is ugyan úgy win32-n dolgozok és fordítok.

svejk

1920x1200-ban még a Toolpath aljából levág kb. egy centit, az ISO ikon már nem látszik.

Még egy kérés:
A telepítés egyszerűbb lenne ha letöltéskor lenne egy külön Wizards mappa amit bemásol az ember fia az UCCNC gyökerébe, illetve egy másik mappa az M20xxx.txt-kel amit a megfelelő profils mappába kell másolni.

Most ugye egyenként kell a letöltött wizards könyvtárakból kibogarászni a txt-ket.

Ennél az 5-nél még nem gond, de mi lesz ha már lesz 20-30 varázslód. :)

frkdv6dyr

Megírja "egy"-be [#nevetes1]

xfg6v697j

Mivel ilyen felbontás nálam nincs így nem tudtam erre a felbontásrea belőni a nyílás méretét,csak azokra,amik nálam előfordulnak,illetve még Nyárfa segített az 192-1080-asban.
Annyi féle felbontás létezik,hogy álmombansem gondoltam,nem tudom mindegyikre megcsinálni,csak a valaki a háttérben próbálgatja,és képeket küld,hog lássam merre kell korriálnom a nyílást.

A makrók azért vannak a varázsló mappákban,mert így tudjátok,hogy melyik melyikhez tartozik.
Mivel valósznű nem írok több varázslót,így ezzel az öttel elbóldogulsz.

xfg6v697j

Én delphi5,és xp alatt írtam ezeket,nem tudok 64-bitesre fordítani,de esetleg te lefordíthatod,ha akarod,és tudod,hátha akkor menne 64-bites oprendszeren is,de akkor meg lehet,hogy a 32-bitesen nem működne rendesen.

xfg6v697j

Ezekre a felbontásokra van belőve:  
800*600
1024*768
1280*1024
1600*1200
1920*1080