Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

fa_kukac

Kösz, ez má jónak tűn...

chyfhc809

Szervusztok!

Egy kis segítséget kérek!
Hol lehet beállítani, hogy az SP PWM jel a mach3 indítása után automatikusan ki legyen pipálva az analóg IO fülön belül? nem egyszer majdnem elindult a marás orsó forgás nélkül!

000000000

Az I/O monitoron kell kipipálni.
A Mach3 elmenti az .xml fájlba, ha save settings-et csinálsz. Ha nem akkor szerintem nem jegyzi meg.

Érdemes volna azért a Polgárdi Balázs UC100-as topikjában megkérdezni Balázstól. Ez az UCCNC szoftver topikja.

chyfhc809

svejk

Csak érdeklődöm, nincs új fejlemény?
Az UC300-ashoz nagyon várjuk ám az UCCNC illesztését! [#finom]

000000000

Szia,

Nemsokára elkészülünk a fejlesztéssel. Már az utolsó simításokat végezzük a progin, illetve az adatlapot most kezdtem el átírni, hogy bele kerüljenek az új dolgok.
Szóval hamarosan várható, hogy elkészülünk. [#wave]

cxmcdtrx

Jól hangzik, várom már én is!
Mi a helyzet a dobozolt, sorkapcsos UC300 alaplappal? Várom már nagyon, arra feltétlen benevezek :-)

frkdv6dyr

Alaplap csere ráfizetéssel lehetséges? Mert akkor lehet, hogy én is benevezek egyre.

wcmwugefi

Az új alaplapra várok én is a vezérléssel... :(
Hátha biztosabb lesz egy magamfajta laikusnak is... :)

000000000

Sziasztok,

Az új alaplapon még nem tudtuk elvégezni a végső módosításokat, amelyek a gyárthatóság miatt kellenek. Az elmúlt lb. 1.5 hónapban folyamatosan az UCCNC->UC300 illesztésén dolgoztunk. Amint az teljesen készen lesz és meglesz a kiadás, akkor gyártásra készre csináljuk az új alaplapot.
Pár képet ide beteszek róla nektek.
Egyelőre matrica nélkül így néz ki:

http://cncdrive.com/isobob1.jpg" border=0>

http://cncdrive.com/isobob2.jpg" border=0>

frkdv6dyr

Jó a színe [#eljen] már el is fogott a sárga irigység. El rettenthetsz egy körülbelüli költséggel is minket vezérlővel, vagy az nélkül a már UC300 tulajok részére.

cxmcdtrx

Tetszetős a dolog, csak így tovább!
[#taps]

000000000

Köszi. :)
Még nem készítettünk rá költségvetést. Az első széria gyártásánál szoktuk mindig kikalkulálni, mert akkor látjuk a pontos bekerülési költséget. Találgatni, tippelgetni meg nem nagyon szeretnék, annak nem volna értelme...

000000000

A szine az már tradicionális, a szervo szabályzünk is ilyen színű:  

http://cncdrive.com/img/DG4S-16035_SM.jpg" border=0>

Illetve sok gépet is ilyen színűre építünk.
A festés egyébként porszórás.

000000000

Köszi, örülök, hogy tetszik. :)