Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

krnj79r9n

Szia Balázs,
Nekünk is van tőletek ilyen vezérlőnk, nagyon jó kis darab. Már tesztelgettem néhány motorral, gépen még ugyan nem, csak magában, de nagyon szépen üzemel. Viszont lenne néhány kérdésem vele kapcsolatban.
De mivel ez mégis csak az UCCNC topik, meg van a UC100-300 nak is van saját topikja, nem akarom összerondítani.
Nem kellene nektek is létrehozni egy saját céges topikot a Klavió-hoz hasonlóan, ahol az egyéb főleg saját fejlesztésű termékeitekről is lehetne kérdezni, informálódni?
De ha nem zavar itt is feltehetem a DG4S-es kapcsolatos kérdéseimet.

000000000

Szia,

Örülök, hogy tetszik a szervo szabályzónk. :)
Szerintem ha lehet ne nagyon keverjük össze ezt a topikot, inkább megfogadom a javaslatodat és fogok szólni Polgárdi Balázsnak, hogy kérjen nekünk egy céges topikot, ahol általánosságban a termékeinkről lehet érdeklődni és akkor majd ott beszéljük meg. Vagy ha esetleg sürgős a dolog, akkor addig is e-mailben vagy telefonon is szívesen válaszolok.

c2nsu773m

Minden működik rendesen!

000000000

Tamás,

Köszi a visszajelzést, örülök, hogy sikerült az üzembe helyezés.

svejk

Szeretnék máris jelentkezni UCCNC-UC300 tesztelésre! :)

nffab2gnr

nffab2gnr

én is,én is hahó! jelenzkezem[#wave][#wave][#phone]

frkdv6dyr

Kise maradnék, csak szóljatok!!!

svejk

Na, egy hülye százat csinál?! :)

cxmcdtrx

Énisénis! [#wave] [#integet2] [#wave]
[#wink]

9npx2xk89

Ma jött meg az UC300, fel is raktam a gépre, előtte lefuttattam a dotnetfx2.0-át.
Újra is lett indítva a gép, a mach3 mégis azt mondja, hogy Plugin DLL defective. Reload.
Egy UC-s dll van a plugin mappában, mi ilyenkor a teendő?

9npx2xk89

UC300 V1_053.dll - Defective Plugin Found..ignoreign..
A következő üzenet.

9npx2xk89

Átraktam másik usb portra, elindult a driver telepítés lefutott. és a mach3 is felismerte, és frissítette a firmware-t, úgy tűnik ez a port több kakót ad neki, de most jónak tűnik.

cxmcdtrx

Egy gyors kérdés az új, sorkapcsos alaplaphoz:
Kap az alaplap felől külső tápot az UC300, hogy ne az USB-port adja neki az 5V-ot? Az eddig elhangzottak alapján ez nem lenne rossz megoldás.

Az ipari CAN vezérlőknél nekem is be kellett építeni egy külső táppal ellátott USB HUB-ot, hogy stabilan menjenek az eszközök.
Akinek ilyen van, ez meggondolandó megoldás lehet a már működő rendszereknél, szerintem sokat segíthet.
Mi ezt használjuk az  elektromos szekrényeinkben:

USB 2.0:
http://shop.wiregate.de/exsys-usb/ex-1163hm.html" TARGET=_fnew>ExSys EX-1163HM

Ebből az USB 3.0 kivitel:
http://shop.wiregate.de/exsys-usb/ex-1185hmvs.html" TARGET=_fnew>ExSys EX-1185HMVS

http://shop.wiregate.de/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/e/x/ex-1163hm_ansicht_usb_a_4.png" border=0>

000000000

Látom tényleg sokan várjátok már az UCCNC-t az UC300-hoz. :) Most már hamarosan elkészülünk még egy pici türelmet kérek csak.