Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Köszönöm az észrevételt,én mindíg a default-al próbáltam,ezért nekem nem tünt fel.
Műr vizssgálom a megoldás lehetőségeit.

xfg6v697j

http://data.hu/get/7925016/Wizards-BETA-2.rar " TARGET=_fnew>Wizards-BETA-2
Megújítottam az itt és magánban érkezett észrevételek alapján a varázslókat.

A gombok nagrésze lecserélve jelölő négyzetekre.
Már működik saját profilból is.
Nem fedi le az egész képernyőt,csak az UCCNC ablakát.
Sajnos 64 bites win alatt valószínű tövábra sem fog működni,mert azokat a windows api függvényeket nem tudom mindet behelyettesíteni amiket használok,bár néhányat kiváltottam.

pisti73

Szia!

Kipróbáltam... Saját profil esetében "macro script error!", Default profil esetében pedig "invalid filename"...

xfg6v697j

Átnéztem,és a cutcircle esetén nekem is invalid filename.
Pedig mindet leellenőriztem,de valahogy mégis becsúszott.
Bocsi.

pisti73

Ugyan már, ne kérj bocsánatot...

xfg6v697j

Leellenőriztem,persze javítottam,és egyik sem dobott nálam hibaüzenetet.
http://data.hu/get/7925418/Wizards-BETA-2.rar" TARGET=_fnew>Wizards-BETA-2

pisti73

Ha nem gond már csak holnap tudom kipróbálni, a CNC-s gépem az nem itt van...

frkdv6dyr

A kérésed teljesítve PITU!!!

Fúrás egy kör mentén varázsló kiegészítve egy furatkiválasztó lehetőséggel.  

-12 furatig kiírja az X#,#### Y#,#### értékeket  
-45 furatig a furat sorszámát
-45 furat után már nincs semmi felirat, de 100 után már egybeérnek

http://cnctar.hobbycnc.hu/nyarfa/programok/wizards/wizard_allinone_1.0.0.7.zip" TARGET=_fnew>Allinone 1.0.0.7

frkdv6dyr

Balázs!!!

Ha majd újraindul a kívánságlista, lenne egy javaslatom :) ugyan is próbálom PITU másik kérését is megoldani miszerint egy meglévő kódot más XYZ koordinátákkal másolni lehessen. Az ötlet a G59 eltolás alkalmazása, de így természetesen csak egyet rajzol ki mivel maga a kód ugyan arra a pontra mutat. Gondoltam bekapcsolom a gépi koordináta kijelzést, hogy lássam egyáltalán végrehajtja vagy sem. Megcsinálta persze. De!!!!!!

Nem lehetne ilyen esetekben a kiválasztott koordináta rendszerben valósan kirajzolni? Mert akkor a gépiben mind a kettő vagy akármennyi példány látszana, kikapcsolva meg az ha különbség adódott a másolás során.

Persze ez csak egy kérdés. Nekem is fontos, hogy végre az UC300-at kitudjam próbálni a programmal. [#worship]

frkdv6dyr

Nálam "macro script error" és a "C:\utvonal.txt"-t keresi. Egyébként a képernyő megjelenik de csak a két gomb van rajta. A program lefedése viszont pontos.

xfg6v697j

Ezek szerint nálad olyan hamar elindul a varázsló,hogy a makrónak esélye sincs elmenteni azt a file-t.
Tettem a makróba két másodperc késleltetést,így már biztosan lesz elég ideje elmenteni.
Ebből is látszik,hogy mimindenre kell odafigyelni.

http://data.hu/get/7926090/Wizards-BETA-2.rar " TARGET=_fnew>Wizards-BETA-2

xfg6v697j

pisti73

Szia!

Nekem továbbra is "macro script error"-t mond, és nekem is a "C:\utvonal.txt"-t keresi... Viszont a képernyő nem jelenik meg egyik profilban sem...

xfg6v697j

Letőltöttem,és felülírtam a meglévőket,és tökéletesen indul mindegyik.

Felülírtad a makrókat,is?
mert változtatva lettk.

Az újabb verzióknál,a makrókat kis tessék kicserélni.

pisti73

Igen felülírtam mindent.