Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Oké. Nem kell letölteni, benne van az UCCNC\Util mappában. Scan gombot meg kell nyomni, mert csak az USB-s eszközöket keresi magától.

fvmbs7r7e

Ezt a hibaát kaptam win 10 alatt...
Win hétnél nincs semmi kapcsolat.

fvmbs7r7e

Itt kell baállítani?[#conf]

dezsoe

Van egy wifid, amivel eléred a netet és van egy hálókártyád, ami megy az UC300-hoz? Ha igen, akkor a hálókártyádat be kell állítani pl. IP 10.10.10.10 / maszk 255.255.255.0 címre és menni fog.

dezsoe

Csak arra figyelj, hogy melyik kártyát állítod: a wifit hagyd békén, a vezetékest állítsd.

fvmbs7r7e

Én csak ezeket abeállításokat talaltam amit a képen küldtem de oda még kell pár dolog nem elég az ip meg a maszk

dezsoe

Igen, ebben a fos gépházban csak kretén beállítások vannak. Hálózat / Ethernet oldalon jobbra (vagy lent) adapterbeállítások módosítása, kiválasztod a kártyát (talán helyi hálózat), tulajdonságok, IPv4, tulajdonságok.

fvmbs7r7e

Köszönöm!

Nagy nehezzen jó lett a win 10 most már csak azt kellen kitalalni hogy mi legyen az új gépen win 7 vagy 10..
az xp az már nem az igazi mai világban...

dezsoe

Egyszerű: ha lát netet, akkor Win10, mert a 7 is lejárt már, ha nem, akkor lehet 7 is.

fvmbs7r7e

Na raktam rá 10-et erre ezt nyomja nekem !![#wilting]

dezsoe

Telepíts rendes videókártya illesztőprogramot, mert anélkül nem fog menni. (Rendes alatt értem, hogy a gyártótól letöltött, hozzávaló cuccot, nem azt, amit a Windows telepít.)

fvmbs7r7e

Videókártya az integralt intel 82945g express,ez egy kis gyagyi gép, az baj hogy ez fér csak el a cnc gép hazaba nincs is bővítőhely az alaplapon a videókártyának.De ilyen baja nem volt az xp alatt,,,

dezsoe

Attól még, hogy integrált, szokott hozzá illesztőprogram létezni. Nézd meg az alaplap gyártó honlapján. A Windows driver csak arra jó általában, hogy a Windows megjelenjen és elinduljon. Az UCCNC használja a videókártya teljesítményét, de ahhoz el is kell tudnia érni.

fvmbs7r7e

Köszönöm a segítseget egy win 7 re való driver segített neki
edddig jó már csak a beégett motorvezérlőt kell cserélni..

dezsoe