Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

koferi

Ha szeretnék beszerezni egy UC300ETH-5LPT mozgásvezérlőt Budapesten mi lenne a leggyorsabb megoldás szerintetek?

dezsoe

Ha azért Budapest, mert személyesen vennéd át, akkor elsőre a Variometrum jutott eszembe. Ettől még lehet, hogy más is árul.

koferi

Még a héten szükségem volna rá és félek, hogy csomagként nem érkezik meg.

dezsoe

Meg kell érkezzen. GLS szállítja: ha délelőtt megrendeled és aznap fel is adják, akkor reggel nálad van. Van raktáron, mert rendelhető.

nyiszi

Van valakinek tapasztalata, hogy lehet e IP kamerát használni a webcan pluginnal?

dtb

nyiszi

Köszönöm, remélem jó lesz.

őrülT-Tudós

Üdv, egy kis segítséget szeretnék kérni programozással kapcsolatban. Axbb-e + Uccnc az alany. Hobbi gépemhez beszereztem egy forgó asztalt (4.tengely) Szeretném kör interpolációval egy időben forgatni az asztalt. De a G02/G03 mellett nem fogad el A/B/C paramétert. Meg lehet ezt oldani valahogy? Köszönöm előre is!

dezsoe

A G2/G3-at ki kell fejteni G1-ekre és akkor hozzá lehet tenni a többi tengely mozgatását is. A g-kódot írod vagy generálja valamilyen program?

őrülT-Tudós

Fusiont használok, de csak personal licencel. Sajnos ezzel a licencel már nem elérhető rotary megmunkálás, így kézzel szerettem volna próbálkozni.

Elméleti síkon más vezérlőn le lehet futtatni ez kódot?
G1 G18 Z0 X0 Y0 A0
G3 X-65 Z-65 R65 A270

Ha berakok egy Y paramétert például, azt lekezeli egyenes vonalú mozgásként.

dezsoe

Más vezérlőket nem ismerek, de tény, hogy a szabvány szerint az összes tengelyt kéne kezelnie. A kiválasztott sík meghatározza, hogy melyik két tengely írja le az ívet, míg az összes többinek ugyanúgy kéne működni.

fvmbs7r7e

Sziasztok!

Sajna berosszt a szamítógép ami van a cnc-ben próblom életre kelteni egy laptopról amin win 7 van illetve probáltam a win 10-el is,de nem megy..Nem ismeri fel UC300-5441 300eth van a gépben nem akar sehogy a halozat működni...

Köszi

dezsoe

Közvetlenül van összekötve? Link van? UCxxx_utility látja?

fvmbs7r7e

Közvetlenül

UCxxx_utilit nem tudtam letölteni.