Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Na, pont most akartam írni, de megelőztél. Közben telefonon megoldottuk: a képeken is látszik, hogy a szerszámcserénél áll meg, mert úgy van beállítva az UCCNC. Ez nem is baj, csak amikor munkadarabot cserél, akkor a szerszámot is visszacseréli, ezért felesleges az első megállás. Betettük zárójelbe és kész.

svejk

Én a környezetemben elég sok embert rábeszéltem az UCCNC-re és szerencsére döntő többségük megelégedéssel használja.

Sokáig a sláger kérdés az volt, hogy mikor lesz már kontúrkövetés, az ugye okkal móddal meg is oldódott.

Mostanában meg azt kérdezik tőlem, hogy várható-e a parametrikus programozás kibővítése relációkkal feltételes ugrás funkciókkal?
Ők szinte mind az iparból jött emberek és nem nagyon barátkoznak az itteni makrók írásával.

(Nézzétek el nekem, hogy kérdéseimmel össze-vissza ugrálok, de az esetek jelentős részében én csak továbbítom az ismerősök felvetéseit, segítek nekik ahogy tudok.
Most pl. nekem semmilyen gépem nincs itthon)

000000000

Ha van Bp. 3., 4., 13. kerületben UCCNC-t használó ember, kérem írjon magánba.

guliver83

Meglehet tudni mi szeretnél tesztelni?

000000000

svejk

Ha szkóp, frekimérő elég akkor egyszerű méréseket szívesen elvégzek neked egy AXBB-E hardveren.

De gyanítom összetettebb dolgokat szeretnél tesztelni.

000000000

Köszi, de ahogyan gyanítottad, ez egy mérő, kiértékelő program rendszer fejlesztés, amivel tesztelhető mindenféle step/dir-es mozgásvezérlő. Így csodálatos, tanulságos megállapításokat lehet tenni a mérési eredmények kapcsán az objektív műszzaki valóság kielemzése kapcsán.

svejk

Anno én kéretlenül kaptam tesztelésre egy UC500-at elég hoszú időre.
Ha kérsz a gyártótól hátha küldenek Neked is.

dezsoe

Tari Gábor

Éreklődnék, hogy az UCCNC tud-e kezelni párhuzamos kinetikájú (hexapod) típusú mechanizmusokat.

Remélem korrektül fogalmaztam....

Köszönöm

dezsoe

Nem, csak a klasszikus felépítésűeket.

Devecz Miklós

A két ár közül melyik érvényes?

kaqkk007

dezsoe

Én csak egy árat látok. A bal oldaliak az UC100 plusz az UCCNC licenc, de ez le van húzva, helyette az akciós ár a jobb oldal. A felső sor áfával, az alsó nettó.

Devecz Miklós

Bocs, így már érthető.
Nem vettem észre a + ÁFÁ-t. [#wave]