Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

nyiszi

Sziasztok!
A központi olajozóm működtetésére lenne valami jó megoldási javaslatotok?
Kb. 5 percenként 5-6 másodperces impulzust tudna kiadni az UCCNC valamelyik kimenetén, de csak akkor ha van mozgás valamelyik tengelyen. Jó lenne ha nem kéne időrelét is beiktatni.

dezsoe

Szia!
Meg lehet oldani, délutánra kitalálom, de most mennem kell. :)

nyiszi

zt2c4wh9

Már van ilyen plugin a pluginok közt. Az a neve, hogy lubricator. Engedélyezd a plugint és be lehet állítani, hogy hány másodpercenként hány msec ideig adjon ki impulzust beállítható kimeneten.

zt2c4wh9

Ja még annyi, hogy a kód futási idejét számolja, vagyis amikor áll a gép, nem mozog akkor feleslegesen nem csinál kenést, csak a futásidőt számolja.

svejk

No, adtatok ki újabb verziót?
Az 1.2101- ben még nincs benne. :(

dezsoe

Még nem, de írok ide, ha megjelenik. :)

dezsoe

Ahogy Balázs írta, van erre egy plugin. Megtalálod a mappámban. Engedélyezed a plugin-oknál, UCCNC-t újraindítod, a plugin-oknál Configure, beállítod, kész. :)

dezsoe

Azt kihagytam, hogy a Plugins mappába másold be.

000000000

Ezek, az egyre szaporodó pluginok belekerülnek a programba?
Vagy mindig gyűjtögetni kell és bemásolni?

dezsoe

Attól függ, hogy melyikekre gondolsz. Ez a Lubrication.dll a következő teszt verzióban már benne lesz.

000000000

Hááát ........ itt is, ott is, amott is olvasok, ilyen, olyan funkcióra pluginokról.
Hogy azok belekerülnek e valamikor, vagy nekem kell mindet összevadásznom.

nyiszi

Köszönöm szépen mindenkinek, megyek is kipróbálni.

dezsoe

Így konkrétumok nélkül nehéz. :) Most hirtelen beírtam a keresőbe, hogy plugin. A beépítetteken kívül volt Dan911-nek a Huanyang és az általános frekiváltó plugin-ja, nekem a számológép/képernyőbillentyűzet és a kódnyitó plugin-om. Majd írok linket mindegyikhez, bár a keresés csodákra képes, amióta van. :)

000000000

"bár a keresés csodákra képes, amióta van."

Annak akinek van. Nekem azt hozta a Jézuska, hogy nekem nincs.
Ez a fórum magánterület. Itt nem érvényes az egy bűnért 1 bünti.