Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Szia!
Igen, megkaptam, csak időm nem volt átnézni, bocs! Egészen más irányban kezdtem el keresgélni, de ezt most jól megjegyeztem. Nem tudom, mennyi idő alatt jöttem volna rá... :)
(Láttam a videókat a marásról. Majd teszel fel valamit a kész cuccról is?)

svager

Majd ha kezd összeállni igen.[#smile]

ium8w94xp

Milyen marás? Én is, én is, én is ;)

dezsoe

Miki2

Már megint esztergát kell csinálnom.
Még mindíg nincs haladás?

pisti73

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék... A főorsó fordulatszám és az előtolás állítására potmétereket szeretnék alkalmazni az UC300 analóg bemenetein. A potikat be tudom kötni, viszont az UCCNC-ben nem értem, hogy mit is kell beállítanom... Elolvastam többször a leírásokat, de egy kicsit ez a rész "kínai" nekem...

Előre is köszönöm a segítséget!

dezsoe

Szia!

A bekarikázottak közül azt, amelyiket használni szeretnéd. FRO: előtolás, SRO: fordulatszám, JRO: jog sebesség. Megadod, hogy melyik csatornát választod, ha le van tekerve, akkor hány % legyen és ha fel van tekerve, akkor hány % legyen.

pisti73

Szia!

Köszönöm! A csatorna a bemenet számát jelöli?

dezsoe

Igen. Két analóg csatorna van, abból lehet választani. (Tehát itt nem a csatlakozó pin-száma, hanem analóg 1 vagy 2.)

pisti73

Köszi! Így már világos! :)

pisti73

Sziasztok!

Az  UC300ETH-5LPT vezérlőn az IDC26-os csatikon a 26-os lábon lévő 5 V mennyire terhelhető?

Előre is köszi a választ!

dezsoe

Szia!

Nem tudok pontos értéket mondani, de minél kevesebbel terheld. Mit szeretnél rákötni?

pisti73

Tudod van az a kis kézi vezérlőm, kézi kerekem, azon gondolkoztam, hogy azt táplálnám róla. Most USB-ről van megtáplálva. Azt ne kérdezd most, hogy mennyit "fogyaszt", de hétvégén majd megmérem...

dezsoe

Feladom. :) Egy órája keresem a képeket, amiket küldtél... Arra nem emlékszem, hogy a tekerőn van-e kijelző. Ha van, akkor határeset, meg kéne mérni, hogy mennyit eszik. Ha nincs, akkor gyakorlatilag alig fogyaszt valamit. (Azért, lehet, hogy jobb lenne mindenképpen megmérni.)

gaben

Szia Csaba,

parancsolj.