Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Van ennek a kártyának valami típusa, netán link a doksijához? Fénykép alapján nem az igazi keresni...

Kelepeisz Lajos

Csak az a gond hogy én lézerhez használom az UC100-at, vétek lenne egy UC400-at vennem, nem tudnám kihasználni.
Akkor marad az usb csatik cseréje.

000000000

igen itt egy link és tipus
egyébként teljesen hibátlanul megy minden

interface board BV2

http://cncrouter.ru/forum/index.php?act=attach&type=post&id=1125

dezsoe

Igaz, hogy macerás, de jelentősen olcsóbb megoldás. [#vigyor3]

frob

általában a laptop usb nél az a gond, hogy az usb csati fém háza kinyúlik, ha bátor vagy kikapcsolt állapotban akku levéve, késsel alányúlsz és szépen fentebb emeled azt a felét ami el van középen választva, mert hogy általában az szokott megnyúlni, kihajolni, és megint fogja rendesen a csatit

R

Kelepeisz Lajos

Egy próbát megér, lehet szétdöntöm a gépet.

frob

ehhez a művelethez nem kell, tényleg csakannyi hogy alányúlsz , megemeled, látni fogod hogy enged és belepróbálod a dugót , elsőre jó kell hogy legyen

dezsoe

Köszi! Csak sikerült kivadászni, hogy GND-re kötve aktiválódnak a bemenetek. (Erre voltam kíváncsi.) Az öt bemenet közül egyedül a 15-ös működik?

kuner

Létezik, de amivel érdemes foglalkozni, az kb 35 ezertől kezdődik.

Kelepeisz Lajos

Ez agyhalál, mi olyan drága benne? mindegy nem is foglalkozok vele ha ilyen drága.

000000000

így van kiépítve

uc300eth 2db leválasztó

a 2port BV2 re van kötve a 4db motor és  Frekiváltó

3porton a másik kártyán van a 3db limit és az e-stop

minden működik ha GND - P15 Probe ra állítom jó ha a többit próbálom nem és nem értem miért

frob

ha lenne ellen darabja, akkor eth toldóval meg lehetne hosszabbítani az usb-t, de igen ez így vicc kategória

dezsoe

Ezt gondolom arra találták ki, hogy UTP kábelen vigye az USB-t. Mert ebben elektronika nincs, az biztos.

kuner