Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Az opto lassúsága csak akkor érdekes, ha pl. főorsó enkódert akarsz rákötni. Mivel I/O triggert írtál, gondolom, hogy nyomógomb vagy valamilyen érzékelő megy rá, nem gyors cucc. Valahol az angol fórumon írta valaki, hogy milyen kártyát használ bemenethez, majd este megpróbálom megtalálni. (Nem túl régi hozzászólás, szerintem az utóbbi két hónapban volt.)

000000000

Köszönöm szépen!
Találtam ezt csatoló kártyát
Viszont nem opto csatolt, védelmi szempontból gyakorlatban mennyi értelme van így?

C10- Bi- directional board

dezsoe

No, igen, ezt akartam megkeresni. Ez viszont tényleg nem leválasztós. Egy ideje túrom a guglit, de eredménytelenül. Létezik, hogy senki nem gyárt ilyet? Mondjuk, nem egy nagy művészet megépíteni, csak csodálkozom, hogy nincs a piacon. Az egyetlen, amit találtam és nagyon dicsérik az ez a kártya, az UB1. Ebbe beledugod az UC300Eth magot és az LPT1-2-3-at kifejti leválasztva. Csak egy kissé borsos az ára. Talán egyszerűbb megépíteni egy optós kártyát a tizedéért...

pisti73

dezsoe

[#eljen] Ez az! Köszi! [#taps]

pisti73

Szívesen! És jól működik!

000000000

Ez tényleg pont ideálisnak tünik!

n4tfwm00y

Üdvözlök minden fórum társat! Köszönöm és örülök,hogy itt lehetek!
Érdeklődni szeretnék ,hogy a lenti YouTube linken látható Mach 3 magyarosított felületet hol lehet beszerezni vagy letölteni?

Előre is köszönöm ha tud valaki segíteni!

frob

Mondjuk meg kellene kérdezni azt aki feltette a videót a youtube ra?

dezsoe

Esetleg, ha a Mach3 topikban kérdeznéd és nem itt...

Motoros

Ez lehet a Klaviós variáció, amit a Tibor Gyuri fia készített. De csak lehet. A honlapjukon nézz körül.

n4tfwm00y

Igen,gondoltam én is de még nem válaszolt.Köszi!

n4tfwm00y

O.K.Bocsánat most tanulok!

n4tfwm00y

7ygee2vaw

Sziasztok!

Szükségem lenne a segítségetekre!
Nemrég átálltam én is UCCNC programra és meg kell mondjam alapvetően megvagyok vele elégedve!

De akad itt egy kis probléma, nem sikerülnek a körkivágásaim.
Kérem ,hogy adjatok ötleteket mert én már belefáradtam, nem találok mechanikai hibát akárhogyan tesztelem a vas részét.
A tengelyek annyi utat tesznek meg amennyit beírok, a visszatérések kiórázva mindig jók. A pályakövetési beállítások a gyári értékek.A szervók SNECI féle DC vezérlők.

Lehet ez valami beállítás még?
Vagy valami elkerüli a figyelmemet?

Előre is köszönöm a segítséget!