Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

dezsoe

Mitől spéci a 2029-es verzió? Nem Te vagy az első, aki ehhez az antik darabhoz ragaszkodik.

Egyébként jól értelmeztem a varázslást?

svejk

Ez igaz!

De ezekből az apróságokból még a magamfajta, programnyelvekhez nem konyító is sejteni véli a működést, netalán még össze is tud ütni/ollózni magának valót.

Nekem így fordítva mindig könnyebb volt tanulni és nem az unalmas "hello word" meg ledvillagtatással kezdeni. :(

svejk

Azonnal követeljük a levételét! :)

izbeki

Amikor letöltöttem, ez a verzió volt a legfrissebb. Majd frissítek.
Jól értelmezted, csak annyit szerettem volna, hogy az S act mezőbe
átkerüljön S set értéke és ha túlhajtom, a módosított értéket írja ki.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

xkbv3nx0d

UCNC vezérlőknél van lehetőség közvetlenül ethernet switchre kötni és ott lógjon saját IP-vel és nem direktbe a PC-re drótozni?

nyiszi

UC400ETH ethernet mozgásvezérlő

Szerintem ezt keresed.

xkbv3nx0d

Csak átfutottom a leírását, de ptt mintha crossover kötné géppel az ethernetet.
Nekem az kell, hogy mind a két eszköz egy switchen lógjon, mert a gép még más ethernet alapú vezérlőket is kell tudni elérjen.

nyiszi

xkbv3nx0d

Köszi.

akkor nekifekszem átnézem, hogy amikre szükségem van, megoldja-e :)

dezsoe

Igen, mindegyik hálózatos tudja. Akár fix, akár dinamikus IP-vel. Mindegy, hogy közvetlenül dugod össze, vagy hálózati eszközön keresztül, de végig vezetékes legyen, mert a wifi az gyöngécske hozzá.

dezsoe

Sziasztok!

Megjelent az UCCNC 1.2046-es tesztverziója.

Innen tölthető le.

Javítások és változások:

- Jog iránya nem változott, ha nagyon gyors irányváltás történt az ellentétes irányú jog funkció hívásával. Javítva
- Jog iránya akkor is beragadt az eredeti irányba, ha ugyanazon a tengelyen a két ellentétes irány gombjai egyszerre lettek megnyomva. Ezután a mozgás megáll, ha a két irányt egyszerre nyomjuk.
- Ritka körülmények között egy általános hiba volt a lézer PWM kezelésével, ami mindegyik mozgásvezérlőt érintette. Javítva
- Autoleveler plugin frissítése (Köszönet Cahit Ates-nek)

ium8w94xp

j3cx5jtk6

Sziasztok!
Sry, ha hülye kérdés csak nincs kedvem megint lesz**ni.
A Profiles mappát kell mentenem, majd megy az újabb verz. és visszamásolom a mappát az újonan telepitettbe?![#guluszem1]
Köszöntem

dezsoe

Szia! Egyszer már leírtam: [#t218p3928#] Ha valami kimaradt, akkor kérdezz! :)

adamant

Tiszteletem!

Tapasztaltam egy olat hogy a 1.2037 verziónál, hogy ha betöltök egy gcodot akkor a UCCNC teljesen meg fagy és olyan 400-500MB ramot megeszik. A gép teljesen jól mar közben csak az UCNC "akadozik" .  feltettem a 1.2046 verziót és annál nincs ilyen probléma. Modjuk a 1.2037 nél se volt eleinte ilyen problémám mert ezt a kodot már megcsinálta kb 10 szer. valakinek volt már hasonló problémárja?

Üdv Adamant