Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

000000000

A HDDB-n és az UC400ETH egy csatlakozóján azonos a ki és bemenetek száma. 12 kimenet és 5 bemenet.
A lábkiosztás is azonos. IDC26-IDC26 kábellel közvetlen összeköthetők.

adamant

Hello!

elkezdtem picit bibelődni a képernyő szerkesztéssel és szomorúságomra mindig ugyan az a jelenség :(  
1. megjelenik középen egy négyzet ami nem nagyon tudom hova tenni
2. csak ezt az egy képernyőt tudom szerkeszteni nem enged más képernyőkre átmenni  
3. nem akarja elmenteni a változtatásokat  

mit csinálok rosszul vagy mi lehet a baj?  

http://www.imgserv.com/images/2016/03/07/6beROgKaN.jpg" border=0>

u.i.: többször is írtam már nektek és próbáltam vásárolni az oldalatokon de soha nem kapok semmiféle vissza jelzést csak az autómatikus email-t a csomagok meg soha nem érkeznek telefon meg mindig foglalt  

Üdv Adamant  

Béni

Szerintem a kérdés a posztprocesszálásra vonatkozott. (?)

http://cnctar.hobbycnc.hu/UCCNC/Vectric_Post/" TARGET=_fnew>Itt található egy posztprocesszor, amivel lehet több szerszámmal készülő munkadarab kódját egy állományba menteni.

Bozso777

Jól írtam az eltévedést...ahogy nézem a sorrendet cseréled fel...
Nálad: PC- HDBB - UC400ETH -CNC cuccok
Helyesen: PC - UC400ETH - HDBB - CNC cuccok
így máris máshogy néz ki a ki és bemenetek száma...

xfg6v697j

Nem tudok új profilt létrehozni.
Beítom az új profilnevét,majd rákattintok a crete new profil gombra,és azt a hibaüzeneetet kapom,hogy üres a szövegmező.

dezsoe

Máshogy működnek az új mezők. Ha beírsz valamit, akkor enterrel zárd le, majd utána nyomj új Create gombot.

Jordan Gabor

Hello,
Ha ezt az aspire-ba kell integrálni és onnan output processor akkor igen, ezt kerestem, este nézem is.
Köszönöm!
JG

istvan58

Szia ,

nos a doksiban ez van:

"Képernyő szerkesztő módban a tab képernyők közötti navigációhoz, oldal váltáshoz a shift
billentyűt kell lenyomva tartani, majd a tab mezőre klikkelni"

kipróbáltam, muxik.

000000000

Sziasztok,

adamant : A képernyő közepén megjelenő négyzet egy üres, újonnan létrehozott "alkatrész", úgy látom a képeden, hogy jelen esetben egy nyomógomb. Mivel új alkatrésznek hozod létre és még nem rendeltél hozzá képet, ezért egyszerűen fehér a színe.
Rendelj hozzá egy képet "picturenumber" tulajdonság. A képek neveinek és számainak összerendezését az Images fülön találod.
Ezen kívül célszerű lenne a gomb többi tulajdonságát is beállítani.

Ahogy istvan58 említette képernyő szerkesztő módban a shift gomb lenyomva tartása melletti klikkeléssel tudsz navigálni a tab oldalak közt.

Hogy miért nem menti el azt nem tudom.

A vásárlássl kapcsolatban, ha a webáruházunkban adtál le rendelést azt minden bizonnyal visszaigazoltuk, lehet blokkolva van az e-mail címünk a leveleződben, esetleg SPAM-nek nézi a leveleinket.

adamant

Vissza igazolás meg is jönnek csak a termék nem :(  

Köszönöm a segítséget a szerkesztéssel kapcsolatban :)

000000000

Ha a visszaigazolás megjön, azt jóvá kell hagyni, addig nem küldjük el az alkatrészeket, főleg nem új vevőknél, mivel elég sok probléma volt cím félregépelésből, illetve rosszul leadott rendelési listákkal.
Mondjuk a visszaigazoláson pirossal ki is emeljük, hogy ellenőrizni kell a cím helyességét és vissza kell jelezni, hogy minden rendben van-e a címmel és a listával és ha ez megtörtént csak akkor postázunk, ennek hiányában nem.

adamant

Rendicsek :)

nem vagyok új nálatok már kb 200e ott hagytam ez az utóbbi időre vonatkozik most rendeltem meg egy UC400ETH-t remélem az csak sikerülni fog :)  

Mert pont ez kellene a nagy masinámra és szivessen tesztelném az UCCNC-t is vele :)

Remélem hamarosan megkapom a vissza igazoló email-t  

Üdv Adamant  

xabi

Nem volt időm tüzetesen átnézni az új programot, de az "Edit screen" megoldás nagyon impozáns illetve az OpenGL is sokat segít a program sebességen.

Amúgy azért nem tudtam kipróbálni a programot mert akartam vele élesbe vágni, de megáll a program egy sornál lásd videó : (Utána a régi verzióval ugyanezen programot kivágtam, demo módban másik gépen fut. Hirtelen nem tudom hol a hiba jelezd milyen adatokat küldjek...) :
https://drive.google.com/file/d/0B0VjFooLp3S9WHFfX1RWTGtIb3M/view?usp=sharing" TARGET=_fnew>Video

000000000

Szia,

első körben küld át légyszi a g-kódot.

000000000

és az M205 makrót, szerintem ott áll meg valójában.