Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

UCCNC vezérlő program

Indította gaben, 2024 április 09, 16:54

Előző téma - Következő téma

000000000

Szuper, örülök, hogy tetszik, kb. 1 éves munka van benne. :)

hyuekyh7a

Tudom hogy a cam még kezdetleges ,de ha rajzoltam neki egy négyszöget és benne egy kört, akkor a külső négyszöget csinálta meg előbb azután a kört jobb lenne fordítva hogy mindig előbb a belső alakzaton kezdjen, mert így mindig 2 gkód ot kell generálni.

Bozso777

Csináltam egy új profilt...pillanatok alatt be tudtam újra állítani. Potikat is belőttem, egyből jó lett. Persze első g-kód futtatásnál el sem indult...jópár betöltött gkód után rájöttem az a fro poti 0 volt tekerve:D
Jog potinál viszont meglepődtem. Mert úgy emlékeztem azzal beállítom, de mikor a shiftel együtt lenyomom az irányt akkor 100%-on megy, de shift lenyomasaval nem tortenik semmi csak a potival bellitott erteken megy. Ez így van, vagy valamit nem jól csinálok ?

000000000

Szia,

Az FRO potit a shift nem tudja felülbírálni, ezt nem is tudta soha.
Beszélgettünk erről Balázzsal és viszonylag bonyolult lenne megcsinálni, ezért egyelőre abban maradtunk, hogy a potit feltekerni is ugyanúgy egy mozdulat mint a shift-et lenyomni. :)

000000000

Meglehet csinálni ezt is, majd megvizsgálom hogy mennyire bonyolult...

Bozso777

A jog potira írtam a shiftet.
A shift benyomás egyszerűbb, mint a tekergetés, mikor csak egy pillanatra akarok gyorsítani. De végülis csak megszokás kérdése.

frkdv6dyr

64 bites 8.1 alatt a telepítő nem indul el.

000000000

Szia,

A .NET framework 2.0 kompatibilitást be kell kapcsolni Win8/8.1 alatt. Windows 8-nál ugyanis fájlból nem lehet .NET-et telepíteni, nagyon hülyén csinálták meg sajnos.
Ha bekapcsolod az OP rendszerben, akkor letölti automatikusan és telepíti a framework 2.0-át, internet persze kell hozzá, anélkül Win8 alatt nem lehet .NET framework-öt és egyéb kiegészítő csomagokat telepíteni.

000000000

Illetve lehet rosszul mondom és a .NET 3.5 kompatibilitás van csak benne és azt kell bekapcsolni. A .NET2.0 része a 3.5-nek, vagyis magában foglalja. Nem emlékszem most pontosan, hogy 2.0 vagy 3.5-öt, de amelyik van azt engedélyezni kell. Már régebben csináltam amikor teszteltem a szoftvert Win8 és 8.1-en, ezért nem emlékszem pontosan...

000000000

Jaja, igazad lehet, megnézzük mit tudunk tenni annak érdekében, hogy működjön a shift a JRO-val. Ja és én is JRO-t akartam ám írni, nem FRO-t, bocsi.

000000000

Illetve itt van egy megoldás .NET framework és egyéb csomagok telepítésére offline módban Win8-ra: http://blogs.technet.com/b/aviraj/archive/2012/08/04/windows-8-enable-net-framework-3-5-includes-net-2-0-and-3-0-i-e-netfx3-feature-in-online-amp-offline-mode.aspx" TARGET=_fnew>kiegészítő csomagok Win8-ra telepítése

frkdv6dyr

Telepítés 2.0 sikeres!!!! Igazad volt alapból nincs bekapcsolva a .NET hmmmmm azt hittem ez alap a windows rendszernél már.

frkdv6dyr

Igen ezt tudtam de azért köszi. Kell az infó másoknak is.

000000000

Szuper!
Igen, sejtettem, hogy te tudod, de ahogy mondtad, másoknak esetleg haszos lehet a leírás.

Varga István

Szia!

Betöltöttem egy programot.
OFFLINE MODE aktív
CYCLE START - program fut
közben ki-be tudom kapcsolni az OFFLINE-t.
Közben elindulhatnak a tengelyek?
Nem állítottam be semmi paramétert csak feltelepítettem a programot.