Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

Miki2

Válaszoltam

2am4nwzib

Ru as administrator (jobb click)

Miki2

Ezt az ablakot sehol nem találom a Win10-ben.
Hol keressem?

2am4nwzib

Miki2

Köszönöm a segítséget, közben megoldódott.

fvmbs7r7e

Üdvözlet!

Ujra telepítes utan vagyok és szükségem lenne egy hasznalható  vertic aspirere ..
Valaki tud segíteni?

Köszi

fvmbs7r7e

Sikerült telepíteni a 9.514 de a szerszam kivalasztasanal ez a hiba valaki tud segíteni?

3ugzuew2k

Sziasztok!

CIMCO Edit 8.01.19 programhoz keresek magyarítást. Oktatási célra kellene diákoknak.
Próbaverzió időkorlátjára van carck megoldás? Régebbi verzió is érdekel!
Köszönöm a segítséget!

2am4nwzib

A ,,Genaral Setup,, lehet kiválasztani a magyart .

3ugzuew2k

Köszönöm!

5gg2vmpfs

Üdv!
Érdeklődnék, hogy melyik a kezdőknek legjobban ajánlott  szerszámpálya generáló szoftver?

istvan3

Vectric Cut2D vagy Aspire-t tudom ajánlani.

btxtzhi26

Sziasztok ! elszállt az egyik gépem és a mentés is használhatatlannak bizonyult íby ha van valakinek a Winpcin
programja megvenném ..

5rji24nxr

Sziasztok!
Xilog Maestro programot keresem. Ha valaki tudna segíteni a beszerzésében az nagy segítség lenne abban, hogy működésre bírjak egy öreg SCM Record 220-at :)

2am4nwzib

Xilog Plus v1.1 év2005
Record 110, Record 110 AL Prisma, Record 121
De! ......Adatlapod űres?