Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

sa96

A zöldgombozás illetve korrekciók mennek most is, csak mivel multinál vagyok, ezért ennél többet itt nem igazán lehet tanulni, mivel a programok évek óta ugyanazok, átállásokat pedig csak az idősebb szakik csinálhatják...  Gondoltam én is az iskolai képzésre, utólag bánom, hogy nem csináltam meg akkor amikor a forgácsolót, mivel most több műszak mellett nehéz összehangolni, ezért gondoltam arra, hogy esetleg valami otthoni megoldást keresnék. Mindenesetre köszi a választ, ha változatlan marad a helyzet, akkor lehet csak ez az opció marad.

svejk

Akkor nincs mese, meg kell környékezni az idősebb szakikat. [#nemtudom]

Én úgy gondolom ma már nincs meg az a szakmai féltékenység mint 50-60 évvel ezelőtt.

Ha pedig látják, hogy akarsz akkor előbb utóbb csak felfigyel rád a vezetőség, vagy lépni kell onnan.
A multiknak mindig van sok kisebb kiszolgáló üzemük akiknek kiadják a vacak munkákat.

xfg6v697j

Szép napot mindenkinek.

Aspirében lehet állítani, hogy a gkódban milyen hosszú egyenesekre bontson fel íveket/hakjlatokat?

Ha igen, akkor melyik menüben?

Béni

Edit -> Options

Nem a szakaszok hosszát, hanem a tűrést lehet állítani. Ennek hatására változnak a hosszok.

xfg6v697j

Nagyon köszönöm!

Gaal Andras

Sziasztok !

ISEL cnc gépem van.

A Remote Nc programmal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Másik oldal a Kay nevü programot ajánlja .

Köszönettel várom válaszotok
üdv
András
elszívó,lézeres érzékelő,prés,HMI,linearis sín

emerzee_

Sziasztok!
Aspire 9.514-nél elérhető már frissebb használható verzió?
Van esetleg valakinek?
Előre is nagyon szépen megköszönném!

emerzee_

Micsoda oldalak vannak... :D Köszönöm a gyors választ!

ywathzay

Van esetleg a fórumon olyan valaki aki elvégezte, vagy ismer olyat aki végezte ezt: OKVI a tanfolyamot? Ha igen, legyen szíves rám írni, lenne pár kérdésem. Köszönöm.

c282wby94

Kedves Csoporttagok. NC-Hops 7 programot keresnék.

a86ifm7g5

Sziasztok!

Hogyan lehet ilyen tölcsért készíteni Aspire 3.0-ban? Most téglalapokat rajzoltam, és azokat martam ki lépcsőzetesen, de nagyon sok szerszámpálya kell hozzá. Van erre valami jobb módzser?

Köszönöm.

Béni

Készíts hozzá egy modellt és ugyanezt az eredmény egy szerszámpályával (művelettel) el tudod érni!
(3D Roughing)

remrendes

Ez nem a nagyolas utani/simitas elotti kep?

Elbandi

Sziasztok!

A Solid Edge korábbi, például 2020-as Community Edition változatát le lehet tölteni valahonnan?
Köszönöm előre is a megtisztelő válaszokat!