Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

zrgch77wa

Sziasztok
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy aspire programom van, de csak az ingyenes verzió és sajnos nem tudom lementeni a szerkesztett szerszámpályát mert nincs meg hozzá az a software. Tudna valaki erre valami megoldást? Előre is köszönöm a segítségét.

D.Laci

Mivel nincs email címed megadva, ahová lehetne valamit küldeni, így csak azt tudom mondani, hogy vedd meg.... ha már lusta vagy torrent oldalakon szétnézni...

2am4nwzib

zrgch77wa

Bocsánat de még új vagyok ezen az oldalon és nem tudtam hogy be kel kapcsolni az  e-mail láthatóságát. De már korrigáltam, de azért ide is beillesztem:
feco1130@gmail.com

yb8iik8sz

Amit eddig letöltöttem, mindenki mükszik. AC 2018, Zbrush stb.(Aspire-t nem próbáltam)
https://allpcworlds.com/vectric-aspire-9-0-free-download/

zrgch77wa

Nekem sajnos kódot kér, a kódot pedig nem találom sehol

yb8iik8sz

Nekem sikerült..

ORCA17

Én vettem egy programot (200000 Ft) és minden működik, még a nevemet is odabiggyeszti a sarkokba[#nemtudom]

... egy olyan világban, ahol bármi lehetsz, légy kedves!

zrgch77wa

Úgy néz ki, hogy sikerült megoldani a problémát, elindul a program.
Köszönöm szépen a segítséget (PIK) nevü felhasználónak!

ebu62dfb

Sziasztok.

Nincs véletlenul valakinek egy gildemeister epl1 eszterga post valakinek solidcamhez

hkrfrehev

Sziasztok!

Pronest szoftvert használ valaki? Burny 2.8-al szeretném használni, de ez egy crackelt verzió és nem tudom beállítani a gépet mert amikor a programot telepítettem akkor a "machine" mappát nem rakta fel. Valaki tud nekem ebben segíteni? Vagy ha ez nem megoldható hol tudom megvásárolni? Hallottam, hogy pl aliexpressen vagy ebayen is lehet venni azok is jók lehetnek?
Vagy esetleg le tudom valahonnan tölteni ingyen?

Köszönöm előre is!

remrendes

Mindket helyen valoszinuleg ugyan ezt a krekkelt verziot kapod. A ProNest a Hypertherm szoftvere, nem az a hobbi arkategoria. Gepeket az Invent Welding Kft forgalmaz, talan ok tudnak a vasarlasban segiteni.

hkrfrehev

Szia! Köszönöm a választ. Közben sikerült beszereznem a szoftvert akitől vettem a gépet segített benne. CamDuct a szoftver neve, ők ezzel használták és működött.

Esetleg ilyen szoftvert használ valaki? (CamDuct 2015) Ha igen az lenne a kérdésem hogy a végleges progit pontosan milyen módon továbbítja a vezérlőhöz? Én burny 2.5-el szeretném használni, de nem tudom, hogyan működne ez.

remrendes

Az Autodesknek van ilyen legtechnikai szoftvere, de gyanitom nem egyre gondolunk.

58m03kbt

Pedig az Autodesk CAMDuct-ról van szó szerintem. Ezzel valóban lemezes, légtechnikai elemeket lehet szerkeszteni, DE a teríték tervezése mellett lemezvágó gépekre el is tudja készíteni a NC programot.

A kérdés az, hogy indokolt-e a CAMDuct használata - erre is van használva valójában, mert ha nem, akkor sok másik "elterjetebb" CAM rendszer üzembeállítása egyszerűbb lehet.