Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

TROMF22

No igen .... régen a spinék fűzése is ment.
Most megelégednék a Spline -el. [#kacsint]

TROMF22

Tamás ([#3133@remrendes]) egy minta rajz készítéssel megadta a választ: frissebb verzió a megoldás.
Ezúton is köszönet. [#eljen]

MATEEEL

Üdv!

Adott egy vektor (a csatolt képen fekete vonallal ábrázolt), valamint pirossal az, amit szeretnék belőle csinálni. Az Aspire-nél (V8) nem találtam erre lehetőséget. Valami ötlet esetleg?

Köszönöm!

kijy8hc3f

Tisztelt Fórum.

Ért valaki a Freecad programhoz?
Letöltöttem a 0,18 as verziót., egy két dolgot már csinálni is tudtam vele, sajnos valamit elálitottam és most egyszerüen képtelen vagyok bármit is csinálni vele.
Betöltödik a program, majd egy uj létrehozásnál a képernyő bal oldalánál meg kellene jelennie egy összetett nézet oszlopnak amit sajnos képtelen vagyok előhivni, valamit a váltható munkafelületeknél hiába választom ki  a part dizájn opciót  nem jelennek meg azok az eszközök amik ennél a lehetőségnél meg kellene hogy jelenjenek.
Mi a jó fenét rontottam el?
Már vagy két hete szenvedek vele, lehet már annyi mindent elálitottam, hogy talán  vissza sem lehet állitani  az alapállást.
De ha mégis és valaki tud segiteni nagyon megköszönöm.

Jenő

btxtzhi26

Szép estét Urak !
Az lenne a kérdésem, hogy a sheetcam tng képes e szinkronmenetfúráshoz g kódot generálni ? Nem találtam infót.... Előre is köszönöm válaszotokat. Z

2am4nwzib

SheetCam TNG manual, 21-ik oldalon ,,Tapping Head,,

btxtzhi26

Köszönöm, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem hosszkiegyenlítő fejjel működik, sajnos nekem 6 féle menetet kell fúrnom egy alkatrészbe, és nem éri meg ennyi menetelőfejet venni.

emerzee_

Sziasztok! Biztos volt már kérdés, de nem találtam a keresőn keresztül választ... A vectric-es programoknál, milyen formátumban kell menteni, ha szerszámcserés g-kódot szeretnék a mach3-hoz? (Első körben kifúrja a nagyobb lyukakat, másodikban a kisebbeket, harmadikban körbemarja az alkatrészt.)

2am4nwzib

A lényeg ,,ATC,, postprocesor kiválasztása.

nagysam

Sziasztok!
Találkozott valaki olyan STL-STEP konverterrel, ami úgy dolgozik, hogy az eredmény vagy felületként, vagy testként használható módon tovább faragható?

D.Laci

Geomagic Studio

izbeki

Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com

MATEEEL

Milyen programmal tudnám létrehozni a fekete vektor (zárt vektor)középvonalát?
Köszönöm!

h37us96an

Vectric  Aspire G-code output a görbéknél is csak egyeneseket tartalmaz. MAch2/3 ARCs mm postprocessor van beállítva. Sok marásnál nagyon gáz, hogy egyenesekkel közelíti le a görbéket...
Mi lehet a megoldás?
Köszi

Béni