Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

yy2yggmv7

Szia!
Nekem egy 2007-es van , mi nem működik ? Nincs ilyen az Express menüben a Tex alatt, (Explode Tex)?
Ha van kell, hogy működjön,elötte ki kell jelölni a betüket és amikor rákattint az ember a betük valahogy több vektorból állnak össze, és egyenként lehet őket szerkeszteni.
Vagy a DXF filében nem látszik?  Az a helyzet, hogy sokféle DXF file formátum létezik, és pl. az én régi Mach3-om is csak az R2.5-öst tudja.Ezért én a dxf2gcode ingyenes progit használom, az mindenféle DXF-et tud konvertálni gcode-ba.
Tudom van számtalan más szuper program, de elég drágák egy hobbistának.

gaben

Az Express tools-t általában külön lehet letölteni, nem biztos, hogy fölmegy az alap Acad-al.

remrendes

A "_TXTEXP" prancs is működhet.

szpinya

Üdv!
CIMCO Edit 8-hoz (G-kód szerkesztő) keresek nem próbaidős licenszfájlt.
Ha réggebi használható verziója van valakinek az érdekel.
Köszönöm.

Devecz Miklós

Ba...us!
Ezt magánban akartam, töröljétek!

szpinya

Nagyon szépen köszönöm!!!
Sokat segítettél....[#kacsint][#kacsint]

khnw8hjrz

Sziasztok! TrumpTruelaser gravírozóhoz kérnék segítséget!   A gép VLF formátumot használ.... Lehet hozzá konvertálni jpg Jpeg stb formátumot? Ha igen akkor mivel? Nem hiszem el hogy  nincs rá megoldás!
[#conf][#conf][#conf]Képen a gép....

2am4nwzib

VLF-formátum kezelő progik

khnw8hjrz

Szia.. Balamit félre értettél... VLF fájlba szeretnék konvertálni.....

remrendes

Ha nem az amerikai elnokrol elnevezett geprol van szo, hanem egy Trumpf gravirozorol, akkor szerintem a TruTops Mark lesz ami neked jo.

kijy8hc3f

Tisztelt Fórum

Egy kis segitség kellene FreeCAd programmal kapcsolaban.
Egy megszerkesztett alakzat  =alakzat +  alakzat + kivágás = fuzió. Ez az állapot de szeretném megmérni a kivágás pontos méretét és dőlésszögét.

Jenő

2am4nwzib

MATEEEL

Üdv!

Támogatja az Aspire valamelyik változata a "dovetail" jellegű (végétől felfelé keskenyedő) marók szerszámlistába történő felvételét, illetve a szerszámpályájának megfelelő ábrázolását?
Kép csatolva.
Köszönöm!

dtb

Bármilyen marószerszám profilját hozzá lehet adni vektoros  rajz segítségével, ez működik. ...de hogy az ilyen típusnál hogy generál, azt még nem próbáltam.