Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

MATEEEL

Ezt a profilt nem fogadta be a 8-as verzió, lehetséges, hogy az újabbak már befogadnák?

dtb

Megpróbáltam, nem engedi importálni. Ugyanazt, ha tükrözöm horizontálisan, akkor elfogadja. Tehát nem a válasz

MATEEEL

Köszi a választ, sugallni kéne a gyártónak, hogy oldja meg ezt a "problémát" a következő verzióban.

st2h8fxn5

Szia,Látta már eszt a Modellt fent a interneten valaki,
Keresem,Köszönöm.

v2cd2c066

Üdvözletem! Azt szeretném meg tudni, hogy a Solid Edge programmal/ műhely rajz / hogyan lehet méretarányosan nyomtatni. Mindet megpróbáltam már , de össze-vissza nyomtat. 100x100 milis kockát- 102x102 mm,  majd ugyan azt   98x98 mm,  de volt olyan is,  hogy 53x53 mm-re nyomtatta. Minden beállítás a4 fekvő 1:1 méretarány. SolidEdge ST6. Köszönöm!

remrendes

Mentsd le pdf-be és ott van eredeti méretben nyomtatás opció. (De az sem lesz pontos.) Vagy "custom scale", azt be lehet állítani.

frob

nyomtatáskor, a nyomtató beállításaiban nyomtatás eredeti méretben, amiért lehet kiabálni fog a nyomi hogy valami nem fér ki, de hát mindegy lényeg hogy megkapd a jó méretet

remrendes

Úgy tűnik lett egy Fusion konkurencia.

D.Laci

Kicsit még messze áll tőle "Free professional 3D CAD software".

remrendes

Melyik része nem igaz?

D.Laci

A Fusion Cad-Cam.

remrendes

Az SE is, csak azt nem tette ingyenessé a Siemens.

y8j5ct2jp

Sziasztok

Trochoid marás programozásában van valalkinek tapasztalat?

Üdv
Mp

2am4nwzib

Nem éppen hobby cnc kategória , valami  konkrétabb kérdés ?

TROMF22

Szeretnék zárt vonalláncot készíteni Spline + Körív + Egyenes szakasz rajzelemekből.
Leporoltam, egy anno munkához használt, AutoCAD Mechanical Desktop Power Pack 2D (HU) programot.
Ezen bénázok.
Spine -ből többet is össze tudok fűzni. (_join)
És az összes többi, szokásos rajzelemből simán készül bármilyen zárt vonallánc.

Vegyesen viszont nem jön össze.

Lehet, hogy ez a régi verzió ezt nem is tudja?
Ha ez a gond, akkor egy ACAD 2010 már alkalmas lehet?

Mi lenne a megoldás?