Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

Földi Péter

Közben találtam egy nem túl friss, de nagyon jól működő progit a DXF Halftone 2.1 -et. Teljesen keze, semmi vízjel...

:)[#kacsint]

Földi Péter

Közben kiderült, hogy a Z értéke nem szabályozható manuálisan. Így továbbra is keresek HALFTONE progit, ami paraméterezhető.

Nagyon köszönöm,Péter

2am4nwzib

bznc93pf5

próbáltam küldeni az emailcímedre 5ször is többféleképpen de valamiért nem megy át,
feladom, bocs

ksjus5vax

Köszi így tudtam megoldani. Vonalas marással éltolásokkal. Majd még lehet átlépéseket a vonalnál kiszerkesztem mintha egy spirál lenne mert így mindig van z kiemelés új vonalnál de ez már ha így marad is jó.
Bocsánat ha nem jól fogalmaztam de nem tudtam hogy is írjam le  a problémám. [#rolleyes]

Köszönőm az instrukciókat.  [#eljen]

Földi Péter

Köszönöm, nézem is a video-t. Photoshop plugin -al próbálta, de állandóan kifagyott, de megpróbálom ezzel a módszerrel is.

Üdv,Péter

Földi Péter

Szia,

Köszi szépen. Nem szokott probléma lenni a gmail-es email címemmel, nem tudom mi lehetett. Esetleg megpróbálnád erre a másikra ha nem ment el a kedved a próbálkozástól [#kacsint]: peter@eartley.hu

Nagyon köszi,
Péter

dtb

A Vectric Aspire 8 tud ilyet, csak le kell tölteni a Half Toner Gadget-et hozzá. Ezt már próbáltad?

2am4nwzib

Én most telepítettem a Halftoner(Aspire v8.0)és nagyon jól működik [#eljen]

bznc93pf5

Szia,

végül valamelyik jó lett?

bywy6fy00

Sziasztok! Új vagyok, és kérdeznék is mindjárt. Van ez a - -cncGraF 7 proramm Controller smc5d-p32- - , amit nem tudok elindítani. A képernyőn azt látni,  az X, Y, Z tengelyek ,,dolgoznak" a valóságban a léptetőmotorok nem forognak. Minden javaslatot szívesen fogadok. Ha van köztetek környékbeli (Kalocsa) , aki ,,életre keltené"  nem csak köszönömmel köszönném meg.

https://www.boenigk.eu/deutsch/cncgraf-7-1-1/

MoparMan

van saját témája, itt próbáld: [#t36#]

ezt esetleg olvasd át a fórum használatához: [#t234p54#]

tja40j54a

Sziasztok

Tudna nekem valaki abban segíteni hogy EDGECAM-hoz van e MAC3 prosprocesszor ??

Köszi szépen :)

2am4nwzib

Használd a ,,Fanuc0M vagy Fanuc,, post csak 3tengelyre !!!!