Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

tja40j54a

Sziasztok

honnan tudnék EDGE CAM-hoz posztproceszort szerezni FANUC-ra lenne szükségem

köszi szépen

2am4nwzib

Itt Fanuc.2X/Fanuc3X mm/inch
de használhatod a CodeWizard-ot is (persze csak akkor ha nem vagy kezdő)

sufnituning

Ez mit jelent? Esetleg valaki meg tudja mondani?
Látom, hogy meg van nyitva 2 vektor és nincs duplikálva,
leokézom és nem csinál semmit.[#nemtudom]

Révész Richárd

Nem " meg van nyitva 2 vektor" hanem van a rajzon 2 nyitott vektor, amit zárttá kell tenni a maráshoz.

sufnituning

Szia! Köszi, de azért ezt nem értem, mert ez a dxf más cad  progikban zárt.

Devecz Miklós

Ha elvégzi a műveletet, akkor semmi baj sincs.
Előfordulhat, hogy van benne két olyan vonal, ami az eredeti rajz takarásában található, ezért írja ki.

sufnituning

Köszönöm, most megnézem![#eljen]

sufnituning

A joint vektors-ban a tolerancia túl kicsi értéken volt.
már jó köszönöm mindenkinek a segítséget!

000000000

solid edge v20 x64 verzioja nincs valakinek teljes telepitésben dvd kiadás?!

Csuhás

Tanulom a solidworks-ot. Segítsetek hol lehet átállítani az európai vs amerikai nézetrendet?

Tibi

Szia,
Tools - Options - Document Properties - Drafting Standard és itt az Overall drafting standard ablakot kinyitod. Ott választhatsz ISO, ANSI, DIN, JIS stb. közül.

Üdv:
Tibi

Csuhás

Még mindig nem olyan amit szeretnék. Szóval kiválasztom a műhelyrajz készítést, majd behúzok a bal felső sarokba oldalról egy elölnézetet, majd abból húzok lefelé egy nézetet ami nekem mindig alulnézet, holott a nálunk megszokott elrendezésnél ide a felülnézet kerülne. Hiába választottam ISO és DIN nézetet mindkét esetben így működik. ( Megkerülhetném a problémát egyedi nézetek behúzásával de jobb volna ha a fent írt gyors módszer is működne. ) SW2018SP5

remrendes

Szerintem, ha a Drawingon nyomsz egy jobb gombot, aztan Properties (le kell nyitni a kis nyilacskat), ott pedig a Type of projection lesz a megoldas.

frob

Sziasztok

Aspire 8.5 ben hogy lehet megoldani, hogy pl egy 2D rajzolt formát kihúzzak hosszúra és utána annak felületét tudjam marni?

olyasmire gondolok mint a parketta szegők, belső fele sima, a külső meg oldalnézetből egy sima ún vonalrajz..

Előre is köszi!
R.

Csuhás

Köszi! Itt soha nem találtam volna meg [#worship][#worship]