Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

A keret rendszer projet fájl a teljes forrás kódja a motelnek ezel azt csinálsz amit akarsz oda vissza szerkesztheted (kétirányú)  de kiemeled más formátumba ami már a keresztmetszetből fordítót igy a modell szerkesztés már nem lehetséges teljes értéken ez igy egy irányú szerkesztést tesz lehetővé vagyis a modelbe csak olyan felhasítási szerkesztést lehet csinálni ami matekilag bizony sok problémát okoznak vektorok kontúron (nyitót rendezetlen élek) pl!
Van olyan programok pl a (Mastercam) multi szinten tudják kezelni a keret rendszerek forrás fájljait kiterjesztéseit PROENGINER..CATIA SOLIDWORKS, SOLID EDGE,..STB is de nem teljesen mind saját környezetük alatti szerkesztésben!

vfns3xbp

Üdv!
Esetleg tudtok olyan gravírozó/maró programot ami nem a szám/betű körvonalát hanem a belsejét is ki tudja marni?

Devecz Miklós

Például ez a program:

2am4nwzib

Mazohistáknak Cloud-alapú CAM  szoftver .

dtb

Ebbe a progiba épp tegnap szaladtam bele, de nekem nem úgy tűnt, hogy cloud alapú lenne? Viszont a CAM része korrekten lekezeli a 4 tengelyes munkákat is, épp emiatt én is fel akartam ide tenni, hátha valaki nem ismeri. Nem egy egyszerű program (melyik az?) úgy hogy ismerkedni kell vele rendesen.

000000000

Kicsi a bors de erős alapon fejlesz a mecsoft csak ajánlani tudom pláne otthoni cam hez mert egyszerű kezelni...
nagyobb platformhoz is vannak beépülő részeik..[#vigyor]

2am4nwzib

Ez a legegyszerűbb Cam-progik közé tartozik (viszonyítva Pl Catia,Mastercam,PowerMill ,Cimatron.....stb)
MecSoft csoport ;VisualCADCAM, RhinoCam ,FreeMill,
                    Osnape , ez a Cloud progi
Posztproceszor ; Mach2/3/4--- 2/2,5/3/4 tengelyes megmunkálásra .

dtb

Tegnap még csak "futólag" ismerkedtem vele, ma meg egész nap más dolgom volt, de ha ismeritek a progit, akkor abban segítsetek légyszi, hogy melyik géptípust érdemes választani az XYZ-A_rotary konfighoz úgy, hogy azt a uccnc is megegye (a postproc mac3 gondolom)

0whdj3c4x

Sziasztok !
Aspire 9.5-höz magyar nyelvi fájlt keresek.

a86ifm7g5

Helló!

Az aspirében hogyan lehet beállítani, hogy a rámpa mindig ugyanazon a ponton kezdődjön. A munkadarban mindig egy meghatározott ponton menjen bele a szerszám. Akár több rámpát is használnék.

Köszönöm.

frob

hát ami cam -ot nem tud addig nagy konkurencia nem lesz :)

remrendes

Nem mindenkinek van szuksege a CAM reszre, CAD-bol pedig egyelore valoban nem konkurencia a Fusion :)
Most latom lemaradt egy zarojel a linkbol. [#zavart2]

frob

OK ebben igazad van
szóval kösz

2am4nwzib

G-cod szimulációs progi (online , nem kell telepiteni)
ncviewer.com