Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

happisusu

Ezzel a problémával én is küzdöttem, próbátam a soronkénti cód generálást ia, de akkor is ugrált a soron belül.

2am4nwzib

Érdekes más CAM-proginak meg sem kottyan!!

2am4nwzib

Vectric Cut2D-én működik !!

juhasz

Kijelölsz egy sort, generálod a pályát. Kijelölést megszünteted, kijelölöd a következő sort, generálod.
Aztán a kód generálásnál már egybe tudod vonni a sok szerszámpályát.
Ez csak egy ötlet, nem biztos, hogy működik. Engem igazából nem zavart, hogy ugrál, nem próbáltam ki.

kbsnemh57

Megnézem köszi!

kbsnemh57

Sziasztok! Segítség! Duplikálást hogy lehet megszüntetni.
Vagy mi ennek a módja hogy, ne kapjam ezt az üzenetet.Ha vágom a mintát vannak pontok ahova elmegy a gép de nem csinál semmit.[#csodalk][#nemtudom]

2am4nwzib

eltávolítani egymástól

2am4nwzib

Vectric VCarvePro-n is működik !!

Béni

Kiválasztod a duplikáltakat és törlöd.

kbsnemh57

Köszönöm menni fog... [#eljen]

pxwiy48mx

Udv
SheetCam-hez van kulon UCCNC 3 vagy 4 tengelyes (rotary) post process?
Vagy valamelyik meglevot kell hasznalni belole? pl mach3.

2am4nwzib

A SheetCam egy 2/2,5D cam progi (igaz hogy van valami ,,wrap,, funciója 4X-re) de nem 3D-s .
Használd inkább a Fusion360 az Autodesk-tol ; 2D ,2,5D,3D,4D
és még UCCNC poszt-proceszorja is van (ingyenes FREE).

pxwiy48mx

Igen tudom, evekig hasznaltam munkahelyen, allandoan teriteseket kellet rajzolnom solidworksben zartszelvenyekrol, csovekrol, hogy tudjam azt a wrapot hasznalni utana sheetcamben. Es akkor ott Mach3 ment. Most magamnak UCCNC-re kiserletezgetek, ha mar adottak a licenszek mindenhez.

De kozben termeszetessen tanulom a fusion-t is, Solidworks-t evek ota nyomatom, nagyon szeretem, fura utana a fusion de nyomatom. Fusion-hoz UCCNC PP-t is megtalaltam, nincs problema 3 tengelyig. 4-5-6 tengely amit most kezdek korul jarni, egyatalan ezek a plusz tengelyek mukodnek hobbi licenszel?

2am4nwzib

én személyesen nem használom a Fusion 360-at , de vannak itt felhasználók elegen a fórumon .
SWorks-ba viszont van egy pár Jó Cam-plugin 3/4/5.tengelyre ;SolidCam ,HSM(hasonlit a Fusion-ra), VisualCam(Mecsoft) ennek az utolsónak viszont vann Mach3-PostProceszorja(3/4/5X).
6tengelyre programozni !!!!!!! elég macerás dolog (TurnMill ,SwissCam,PartMaker ...stb) itt a hobby fórumon elég ,,sci-fi,,komolyabb CAM-progiról beszélni ......(Catia/Delmia,Mastercam,Cimatron,PowerMill...stb)

remrendes

SW-ben is van mar alapbol 3 tengelyes CAM a CAMWorks altal.