Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

svejk

Írok még róla a mach3 topicba is.

bznc93pf5

nem sűrűn használom az aspirét, nem is szoktam nézi az időt de egyszer még is nem oly rég egy bonyolult marás miatt még is megnéztem mit saccol, a mach hamarabb megcsinálta  közel 11órás munkát kb 20 perccel, de az ArtCam is csal

bznc93pf5

én úgy számolok időt hogy a kész programot elindítom a machban a szimulációnál és kiírja a valós időt az a biztos, sőt még itt is tévedni szokott pár percet hosszabb munkáknál

svejk

hidd el, hogy a Mach3 a csaló...

svejk

Ezért vannak a leírtakhoz hasonló, megmagyarázhatatlan lépésvesztések

juhasz

Van ott olyan, hogy Toolpath Sunmmary, ott lehet állítani a Rapid rate-t és van ott egy Scale Factor. Ott kell beírni egy számot. Szerintem ezt csak tapasztalat útján lehet. Megjegyzi mennyi ideig készült az a kód el és addig állítja a szorzót ott amíg az az idő nem jön ki a total machining time ablakban fölötte. Ez után mindíg ezzel számol, nem kell mindíg átírogatni.

svejk

Köszönöm!

Továbbítom a felhasználó barátomnak.

niu7vyvp0

Szia,

Melyik post proccessor tudja így legenerálni a kódot, mert nekem is az a bajom hogy egy ív eléggé megdobja a mondat számot?
Köszönöm!

0i8bkxjf4

Neten vadásztam egy lézerhez valót mit a sajátomhoz igazítottam formátumba meg kicsit finomítottam rajta hogy felesleges dolgokat ne rakjon bele pl Z.

most melózok majd este feldobom de amúgy már felraktam egyszer a lézeres topicba tavaly

niu7vyvp0

Köszönöm, aspireban én úgy tudom, hogy lenyíló menüből lehet kiválasztani, hogy melyiket szeretném használni.

0i8bkxjf4

SZia Itt a postproci amit használok

LASER PP  Aspire

kaqkk007

Ez melyik verzióhoz jó ?

0i8bkxjf4

Igazából az összes Vectric féle progihoz
én GRBL hez használom

9a8r3iviv

Esztergához használtok-e ingyenes megbízható CAM szoftvert , ha igen akkor milyet?
Válaszokat
Köszönöm!

000000000

Az ASPIRE BE HOL VANNAK A PLUGINOK. MÁSKOR SE TALÁLTAM.