Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

frob

Szia
igen érdekel, írok magánba

gaben

Föltettem a tárhelyre: ArtCam 2008

frob

Köszönöm!
Írtam üzenetet is...

juhasz

Nem bonyolult az az aspire annyira. Nekem sikerült hamar megszokni. Olyan kis mindenes progi, mindenhez ért egy kicsit [#vigyor3]. Könnyű hozzá postprocit is csinálni, szóval egyszerűbb dolgokra jó. Magyar leírást nem találtam még hozzá.
3dpBurnersendert használok, sajnos az új verzió már nem támogatja a Z tengelyt. Lézerre lett kihegyezve, igaz eredetileg is annak készült. Maráshoz ezért az előző verziót használom. Kisebb gkódokhoz jó az Universal GcodeSender is. Nagyobb fájlokat viszont nem szereti én úgy vettem észre. Van sok sender program, nézz meg párat, kinek mi jön be.

e37a4y39

Sziasztok . Van itt valaki aki tudna segíteni madcam - es hiba miatt?

frob

Hmmm, na ebbe a progiba még nem futottam bele, nagyon köszönöm!
melyik az a verzió ami még a 3d-t tudja?

e37a4y39

Elvileg mindegyik . Rhino  beépülő modul.

z2a2u8wf

juhasz

0.2.1 Ne zavarjon meg az alacsony verziószám, utána egyből a v.1 jött [#vigyor5]. Ha nem találod és érdekel elküldöm neked.

e37a4y39

Bakker.Mindenkitől bocs a gond a rhinocam progival van.[#falbav][#falbav][#falbav]

frob

Szia
Köszönöm, megtaláltam!

3vv2btrhv

D.Laci

Köszönjük a nép nevében az önzetlen segítséget!
A tárhelyen ne warezkodjatok!
A magyar nyelvű leírás az Artcam 8 hoz készült...

gaben

Szia,

én kérek elnézést, már törlöm is a cuccot, de hirtelen nem volt jobb ötletem.
Igen a leírás a 2008-hoz készült, azt meghagyom. [#wave]

7ggj7vite

Sziasztok!
Esetleg valaki tud egy kis fejtágítást végezni Edgecam-ből Budapest budai oldalán, vagy ebben az aglomerációban. Természetesen nem "puszira" kívánom...
Előre is köszönöm.