Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

0i8bkxjf4

Ezt nem is tudtam  

AZ autodesk megvette az artcam ot

Béni

A Delcam-ot kompletten.
A 2017-es Powermill már az Autodesk nevével jött ki.
(A jó hír, hogy egyszerűbb "antibiotikum" is elég a gyógyulásához.)

remrendes

Igen, nagyon erositenek. A Fusionnal is eleg nagy piacot nyertek.

morfeus

Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok de hátha...
Az lenne a problémám,hogy egy DWG logót kellene Bitkép formátumba konvertálni de  nem sikerül több programmal is próbáltam már!
Mert tervezek áramköröket és ezt a logót kell rárakjam csak a programom amivel a nyákokat rajzolom Sprint Layout az csak bitképet fogad!

Ha tudna valaki segíteni privátban azt előre is megköszö9nöm!

0i8bkxjf4

ha feltolod valahova megoldom neked dobj egy letöltő linket akár ide a forumba

yb8iik8sz

guliver83

Valaki kérdeztem egy pár hete, hogy hogyan lehet megoldani azt ha kicsi a munkaterülete a gépnek és például egy nagy reliefet szeretnék csinálni akkor azt szét lehet vágni és több darabból megcsinálni külön külön.
Én Aspirt használod, de nem jöttem még rá, hogy lehet azt megoldani.

Előre is köszönöm!

morfeus

Szia!
Elküldtem privát a datás letöltő linket, előre is köszönöm a segitségedet!

morfeus

Ha a printsreent-akartad javasolni azon túl vagyok!
Azzal az a gond mire a nyakra kerül a mentett Bit-kèp szetesik es nagyon vèkony lesz a vonal amivel rajzolva van!

yb8iik8sz

Ai-ban megnyitom a dxf-t (igazítás a rajztábla mérethez), majd exportálom BMP.  Vonalvastagság beállítható.

niu7vyvp0

Szia

Mintha oktató videóban láttam volna ilyesmi megoldást. "Large Howling wolf" nevű projekten láttam. Délután meg próbálom feltenni vhová, mert youtubeon most hirtelen nem találtam.

guliver83

Köszi megnézem!

Én sem használtam ez a rész még sohasem és eddig fölösleges is volt.

Géped működik rendesen?

niu7vyvp0

Igen, szuper lett, köszönöm a sok segítséget :)
Plexi marásba fogtam bele de van még gyakorolni hogy meglegyen a megfelelő fordulat és előtolás kombó és ne törjön se a maró se gravírtű :)

KoLa

Tudja-e valaki hogy, az AutoCad-ben hogyan kell a sok-sok rövid vonalat egyesíteni?
2004-es verzió.

remrendes

A PEDIT-tel lehet vonalakat osszefuzni.