Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

7ggj7vite

Köszönöm, találtam egy vagonnal.

000000000

Várjuk a sikeres alkotásaidról a fotókat az „ezt készítettem” topikba. Ha majd lesz eredmény.

7ggj7vite

OK. Akár már most is tölthetnék fel, csak saját kútfőből írni a programokat egy "kicsit" időigényes meg számolgatós, úgyhogy már nem bírom... Kell a CAM, mint egy falat kenyér!

bznc93pf5

SolidWorks program lemezmegmunkálási rajzkészítésben tudna valaki segíteni?

000000000

Ahogy mondod. Egy Cam program ismerete maga a megváltás. Én is átéltem ezt.
Ha van mit megmutatni már is. Akkor kíváncsian várom a megfelelő topikba.  

000000000

Keresek egy kedves fórumtársat Budapesten vagy Komárom-Esztergom megyébe,aki ismeri a 2007-es Sprutcam-et és tudna rám pár órát szánni az alapokat megmutatni.(természetesen nem ingyen kívánom)
Ezidályig egy őskövület Wincam-el dolgoztam mait most szeretnék Spurtcam-re cserélni.

Előre is köszönöm.

Kisamotors

Helló!
Mach3-hoz, milyen formátumban (Post Processor) érdemes menteni a Gkódot?
Kösz!

cu05ic9nw

Én mindig a fanuc, vagy a Fanuc0 mentem de vigyázni kel mert a fanuchoz meghozza a szerszám elltolásokat azt ki szoktam törölni.

eymcv9wt

Hogy szeded le úgy, hogy magán személynek ingyenes?
Nekem nem jött össze a letöltése se.
Leírnád a folyamatot "step by step"? (honnan, mit, hová...)

Köszi.

remrendes

A http://www.autodesk.com/products/fusion-360/overview" TARGET=_fnew>Free Trialt kell letolteni, 1 honap mulva rakerdez, hogy mit szeretnel.

Kisamotors

Köszönöm, megnézem.

niu7vyvp0

Sziasztok,

Dxf fájlból szeretnék dolgozni, de mikor a kontúrt vágnám ki érdekes módon menet közben ahogy a szakaszok vannak cserélgetni a program a szerszámpályát, hol kívül megy hol belül. Ez mitől van, hogyan lehetne korrigálni? Toolpath-nál beállítottam, hogy csak kívül menjen.

http://kepfeltoltes.hu/view/160728/knifesoldier_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>http://kepfeltoltes.hu/thumb/160728/knifesoldier_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Kisamotors

Nagyíts rá a vekrorokra a hibánál, valószínűleg nem metszik egymást, nem érnek össze.
Talán innen ered a probléma.

VViktor

Szia.Ez azért van,mert nem egy zárt vektorod van és így a gép a vonalak között lépkedve kin,illetve bent mar.

niu7vyvp0

Ez lehetséges mert kis darabokban tudom kijelölni, viszont először bíztam benne, hogy ha csak csoportba foglalom gond letudva de sajna azért nem ilyen egyszerű... :)
Melyik paranccsal tudom összefűzni a vonalakat? Sajnos erre még nem jöttem rá :(