Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

frob

Ez az áldozat : http://www.thingiverse.com/thing:219040/#files" TARGET=_fnew>hegedű
az oldalon a legalsó link az ami 10mb-os

2014 van nekem is, azzal nem tudom szerkeszteni csak megjeleníteni, szerkesztésnél kiakad, rhino-t meg most tanulom...

D.Laci

Wings az még az 1 Bájtos fájlal is kínlódik :)

D.Laci

Írd le, hogy pontosan mit csinálsz vele, mitől akad ki?

frob

na most megfogtál, határozottan emlékszem hogy az STL  formátumú fájlt nyitottam meg a geomagiccal, de most baromira nem találom benne ezt a lehetőséget, nem értem hova lett
mondjuk az stp megnyílik simán, abból lehet szerkeszthetővé tenni? ( az oldalon a letöltések első fájlja)

nonopapa

Frob a 4482-ben lévő stl fájlokat szerette volna módosítani.
A legkisebbet (~350 kB(nem Ƈ':-)) simán nyitja.
A 7 MB-st nekem betöltötte,de nem látok benne semmit.
A 10 Mb-snál kiakad,valami rendszerhibára hivatkozik.(
Illetve Danibá kerestt programot(valamilyen egyszerű,free) modelljei módosításához.

D.Laci

Én meg tudom nyitni az stl fájlokat.
A Geomagicet nem használom bonyolultabb módosításokhoz, túl van bonyolítva…
Szobrok domborművek javítására használom csak.  

D.Laci

Nekem megnyitotta a 10Mb-sat is., de maga a programmal  kínszenvedés dolgozni…

3vv2btrhv

000000000

Jaaa, hogy ez csak ennyiből tart:))
Meg kell hozzá pici gyakorlás:))
Csodálatosan csinálja.

Egyébként pont ez lenne a lényeg szkenelt alakokhoz.  
Köszi.

000000000

Ez lehetséges a lényege egy környezetbe történyen ez a lényege az univerzális tudásu cad/cam programoknak is.... :)

000000000

Az szakszerüen parametrikus rendszer!

Jozs

Sziasztok !

Keresek olyan programot, ami G kódot tud grafikusan megjeleníteni, tehát lehessen látni a munkadarabot nagyjából hasonlóan mint a Mach3 segédablaka de full képernyősen, esetleg méreteket is le lehessen olvasni. Minden megoldás érdekel, de az ingyenesek előnyben :-).

Jozs

000000000

NCPlot....NcViewer