Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

nv5firipz

A videót csak a mozgás miatt tettem be.  
Az Aspire quick engraving menüpontja erre nem vált be eddig.

000000000

Ugyanott, a „Quick engrave” Menüpontban a területmarást válaszd.  
Én is azzal készítem az ilyen feliratokat.  
Akkor úgy megy ahogy a gravírtűs marást mutatja a videó. Lézerre is szeretem ezt.  

hyvjns6kk

Quick Engrave / Fill és Hatch már majdnem az, csak ez betűnként csinálja végig és nem soronként

2nbj3n5m

A videon egy lakkozott réztáblát gravíroz először lézerrel és utána forgó gyémánttal távolitja el a lackréteget,és utána speciális savval maratja /színezi/a lemart felületet.
BINGÓ Mfg.: Száraz János

000000000

Ehez cnc sem kell P20 fotozhato savazható h2o2+hcl...[#vigyor5]

hyvjns6kk

nyiszi

Sziasztok.
Autocad-ban tud valaki segíteni?
Egy a Corel-ből exportált rajzot megnyitok és azt akarom szerkeszteni, de elakad a tudásom.

zozo

Konkrétan mi a gond vele? Nem hagyja magát szerkeszteni? Kijelölni tudod?  
Kicsit több infó kéne.

nyiszi

A corelből DXF-et exportálok.
Az Autocad-ban rendes vonalláncot akarok csinálni belőle. Ha megpróbálom valamelyik részt megnézni, azt írja, hogy nem vonallánc.
De nem ad lehetőséget mint a súgóban írja, hogy akarom e vonallánccá alakítani.

nyiszi

Bocsi, a válasz gomb lemaradt.

Devecz Miklós

Ezzel nem próbáltad?

http://cnctar.hobbycnc.hu/Devecz_Miklos/N%E9vtelen.jpg" border=0>

nyiszi

Azzal sem történik semmi.
Ebbe a programba nem lehet importálni?
Lehet jobb lenne ha nem a Corel csinálná a DXF-et.

Devecz Miklós

Ezzel is meg lehet próbálni:

https://www.reaconverter.com/convert/cdr_to_dwg.html" TARGET=_fnew>CDR to DWg konverter

zozo

Nézd meg, esetleg valamelyik vonal nincs-e duplázva, mert azt utálja. Ha kiadod a joint (egyesítés) parancsot, lehet, hogy csak néhány vonalat köt össze elsőre, így ki kell még adni párszor. Én is szenvedtem már talán solidworks-ös? rajzzal.  

yb8iik8sz