Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

nonopapa

Szia.
Igen,export-import,mindegyik tud STL-ül[#buck]

nonopapa

És működik Linux alatt is...

frob

000000000

Köszönöm, hogy segítettél rátalálni erre a programra.
Feltétlenül kipróbálom. Minden megfelelőnek tűnik.

nonopapa

Nincs mit.
Majd írd meg itt,légy szíves hogyan sikerült,kíváncsi vagyok ilyen nagy ojjektumokkal hogy boldogul.

frob

Bár nem nekem mondtad :)
Amit én szerettem volna vele szerkesztgetni azt sajna nem tudta megnyitni, de pl rhino megnyitotta, csak még nem tudom abban hogy tudom átalakítani amit szeretnék rajta
Egyébként thingiverse -ről szeretem volna http://www.thingiverse.com/thing:219040/#files" TARGET=_fnew>ezt a hegedűt módosítani

nonopapa

Behozza,zomolj ki a rácsról,valahol jobbra fönt lesznek a hegedű darabjai.Gondolom nem középponban készültek,vagy mi...

frob

Érdekes, nekem félúton betöltésnél elszáll..
Egyébként gyanús hogy videó kártya hiány lesz, vagy is az alap intel proc integrált vezérlő van a gépben ( laptop ) lehet ezért nyüszög ez is, meg a többi grafikus prg is elég lassú emiatt rajta, pedig nem egy lassú gép egyébként..

frob

Közben nézegetem a videó kártyákat...
Tuti hogy van spéci cad kárta is de az alap videókárták is jók gondolom , mondjuk valami ilyesmi http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/asus/geforce-gt-740-oc-2gb-gddr5-128bit-pci-e-gt740-oc-2gd5-p237271705/" TARGET=_fnew>vidókártya már jó lenne?

Dakota25

Nézd meg van-e OpenGL-támogatás a videovezérlődhöz!

frob

Van de csak 2.x
Lehet ez a baja, nem mai a lapos... de mivel tervezem asztali gép cserét akkor már olyat néznék ami megfelelő ezekhez, hiszen mindegyik cad prg kissé lassúcska rajta
úgy hogy ha van valami jó ajánlás ezekhez, na nem a félmillás kategóriában gondolkodom, hanem kissé olcsóbban, akkor szívesen veszem ha valaki leírja, köszi előre is

nonopapa

Üdv.
Tegnap egy ezeréves laptopon próbáltam,nem volt vele gond,csak kicsit lassan lehetett mozgatni.
Persze mint minden grafikai vagy cad-cam program szereti ha van alatta 'vas'.

frob

hmm, ez egy intel i3 lapos HD intel grafikai motyival, és nem tudta még csak betölteni sem...

nonopapa

Tegnap a legkisebb darabját töltöttem be,az OK volt.Most nézem a legnagyobb darabja kb. 10Mb,azt holnap kipróbálom az asztali pc-n.

000000000

Egyenlőre ott tartok, hogy a wings-2.0.2 nem indul. Valami Failed to start wings 3D:193  –as hibát ír ki.  

A wings-1.5.4 pedig meghal amikor az stl –t behívom.  

Még, megpróbálom másik gépen is.