Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

2dbfy8y

Köszönöm.
Én is kipróbáltam, most küldtem ugyanide.
Jó lenne ha nem kéne mindig újra aktiválni.

Sz.József

Azt nem írta, hogy mennyi ideig szól a visszaküldött kód...(?)

279nwbpsa

Én is ma írtam neki,így most
03.26-ig érvényes a kód.  
80-100eurót szándékozik kérni majd a későbbiekben.

2dbfy8y

Igen egy hónapos.
Azt írja 80-100€ lenne a lic díj

adamant

amíg a program nem teljesen kiforrott és stabil addig ingyenesen kérhetőek ezek a kódok majd ha már fasza minden akkor lesz a díj 80€ nekem ezt írta :)

zozo

Köszi, néztem videót, egész szimpatikusnak tűnik.
Látom, hogy függőlegesben 768-as felbontást szeretne, sajna most csak 720-am van, de úgyis akarok egy dögösebb üzleti gépet magamnak, akkor mindenképpen kipróbálom majd.

Amúgy a FreeCad is korrekt stp fájlt exportál, ipari CNC maróra vittem nemrég és hibátlanul, pár századon belül mutatta a méreteket a gép szoftvere.

2dbfy8y

Pár levél után azt írta, ha csak eszterga érdekelne, az olcsóbb fog lenni.

hyuekyh7a

Szia Adamant!
El tudnád küldeni nekem is az ECam hoz a Mach postot.

adamant

Én meg elválaltam a honosítást :) pár nap azt hivatalosan magyar verzió tölthető le az oldaláról :)

guliver83

Nem tud valaki véletlenül THK SHS20LV Solid Edge programhoz modellt.
Van egy pár nekem is, de ez a típus nincs meg.

000000000

igs...iges ezekel könnyü dolgozni és legjobb 3s model felépitésre(matekilag) hozzá nyulni nem tudsz de szerelésbe csak be ileszteni kell ...

guliver83

Neked esetleg megvan a THK SHS25LV1SS rajza?
Mert nem tudom leszedni sehogyan sem.

000000000

Legtöbb esetben elég egy free regelés hasonlo oldalakon amit linkeltél aztán le tölthetö...
Thk oldalán nincs fent?