Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

2dbfy8y

Én is kérem a magyar felületet. :-)

Harangozó Márió

Üdvözlök mindenkit!

Aspire "beszerezhetősége" érdekelne.
Tudna valaki esetleg valamilyen információval szolgálni?

Harangozó Márió

Végül sikerült megtalálni még sem kell köszönöm.
[#vigyor3]

z2a2u8wf

üdv

Édekelne a posztproci mach3-hoz meg a magyarított felület k

köszi

lari

Szia!

Tudnál írni egy publikus email címet?
Próbáltam írni neked a fórumon keresztül, de nem biztos, hogy átmegy.
Köszi.

000000000

Ismeri valaki a Estlcam nevü cam progit?
Ha igen Haas TM-1-es gépre nincs benne postprocessor ebben tud valaki segíteni.

adamant

Hello!

kúpot lehet vele csinálni de szerintem menetet tuti nem :( vagyis én nem találtam rá utalást

NewUser

rmkeh8a83

Szia köszönöm az eddigi segítségedet  és a segítő válaszokat én sem találtam semmit hogy kúpra rákényszerítsem a menetet ez marad manuális módszer majd bepotyögöm a vezérlőbe köszi

000000000

Ahogy a szoftver funkcioja irja 2D ami elég egy sima konturhoz!
Menet vágás 3d...

ph08hx5rb

Szia! Hasonló problémával küzdök én is mint te korábban. Meg tudnád osztani velem a tudást? Az email-em publikus. Előre is köszönöm.

000000000

Sziasztok.
Régebben én is sokat próbálkoztam az ECam-mel.
Az egyetlen problémám csak a posztprocesszor volt,sehol nem találtam rajta ISO G kódot,vagy Sinumerik 810-et.Ha ezzel kapcsolatban valaki tudna segíteni azt megköszönném.

urpwig5xe

Olyan 3d CAD programot keresek, amiben a menet ténylegesen le van modellezve.
Az előzmény: Inventor 2012-vel rajzolok. Ebben a menet csak bitmap-ként jelenik meg. A későbbi verziókban már működik hogy valóságosan belevágja a profilt, de nem szeretnék felfelé váltani. A cél az lenne hogy a kész modellt 3D nyomtatóval ki lehessen nyomtatni.
elvárások:
- kis méret (kis gépigény)
- metrikus (esetleg trapéz) menet méretsorból választható
- .stl exportja van
- nem utolsó sorban könnyen megtanulható
Milyen progit javasoltok?

remrendes

Rajzold meg a menetet.

Gyula65

"A későbbi verziókban már működik hogy valóságosan belevágja a profilt"
Rosszul tudod.
"remrendes" megadta a megoldást, magad rajzolod meg a profilt,a középvonalat, rugóként kezeled, majd kijelölöd a profilt,a középvonalat, aztán beállítod az emelkedés értékét, valamint irányát, és a menetszámot, majd elveszed a testből!
Üdv!