Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

gg58bmmp2

Ide művészlélek kell.
Egy méret van: 60 cm magas figurát kell tervezni.

krnj79r9n

Na a felületmodellezés az egyik amit még egyáltalán nem próbáltam ki. Igaz nem is igazán volt rá szükségem. Inkább hagyományos géptervezés, mint a CNC, lineáris aktuátorok, ilyesmi.

wt8g4i4

én szeretem és kb a sima kockát is abba rajzolom ,kis túlzással, egyik előnye hogy ha így rajzolok meg kapcsolódó felületeket és kicsit neccesebb áthatások jönnek ki akkor a sima testmodell hamar kiakad, míg felületbe könnyebben számolja ki. De ha bármi kérdésed van nyugodtan kérdezz .

3vv2btrhv

Kedves yeti !  
Tiszteld meg a fórumot , ha már többször beírsz , legalább válaszolj az e-mailemre , nem baj ha nem bízol meg a munkával , de legalább azt írd meg !  

gg58bmmp2

Kedves Tibor!
Reggel hattól este nyolcig úton voltam. (Eléggé el nem ítélhető módon dolgoztam.)
Ezért nem csak ide hanem sehova sem írtam semmit.
A fórumot igen tisztelem, csak előbb a vacsorámat tiszteltem meg.
Szép estét mindenkinek. Aki magánban írt annak (mindenkinek) magánban válaszoltam.

000000000

krnj79r9n

Ez tetszett! Korrekt és jópofa volt. :-)

krnj79r9n

Szia Lee, látom már átmentél a index-es topikba.
Most kérdeztem is egyet.

remrendes

Talan a prohardveres "Gépész 3D tervezőrendszerek" topik kicsit aktivabb.

krnj79r9n

Köszi megnézem! Bár ezt még csak most hoztam létre. Hátha lesz belőle valami. :-)

000000000

Ha valaki tud postprocessort Haas TM1-hez csinélni az Estlcam
Progihoz azt megvenném.

000000000

Szia Adamant!
El tudnád küldeni nekem a Mach3-as postprocit az Ecam progihoz?
A faesztergámat nagyon boldoggá tennéd vele!
Az Emil címem: pecsenyezsiraf kukac gmail.com
Fáradozásodat előre is köszönöm!

gyfs6f5

Tisztelt fórumozók!
Végre feléledni látszik a FreeCad program magyar nyelvű közössége.
A program fejlődik, fordítása folyamatosan történik, és a teljességre törekszünk. Akinek van kedve beszállni e nemes feladatba - csatlakozzon.
Aki nem tudja, hogy miről is van szó, annak itt a a dokumentáció:

http://www.freecadweb.org/wiki/index.php?title=Online_Help_Toc

Elindult a program hivatalos fórum oldalán a magyar nyelvű fórum is, ahová várunk mindenkit...

http://forum.freecadweb.org/viewforum.php?f=33

Kedvcsináló:
https://www.youtube.com/watch?v=swz5iZum4Y0

adamant

Hello  

Eltudom küldeni azzal nincs is baj :) csak már fizetős a program így sokra nem mész vele én most áttértem a fusion 360 ra tény hogy sokkal egyszerübb és jobb az ECam de hát ez van :(  

Üdv Adamant

2dbfy8y

Aki telepítette, annak is kilövi a net?
Gondolom ára megvehetetlen.