Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

guliver83

Én nem találtam sehol ilyet.
Csak amit linkeltem azon az oldalt, lehetséges, hogy csak regisztráció után van olyan lehetőséget hogy letöltés

000000000

000000000

000000000

Sziaztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre...
Vizsgamunkához kellene nekem egy olyan alkatrész ami mozog, min.5db-ból kell állnia max.10, nem kell túl bonyolultnak lennie :)!
A legjobb lenne egy műszaki rajz és az alapján lemodellezném az egészet...
Hogyha rendelkeztek ilyennel légyszi dobjatok egy linket...
Előre is köszönöm!

Devecz Miklós

Azt hiszem ez teljesíti a feltételedet :-) [#integet2]http://cnctar.hobbycnc.hu/Devecz_Miklos/Planetery.png" border=0>

Pontosabban írd köröl, mire van szükséged.

000000000

Amit még lehagytam hogy egy eszterga és egy marás feladatnak kell benne lennie feltétlenül mert ezekhez művelettervet ill. programot is kell készíteni.  
Igazából ennyi :)

000000000

Tegyél a közepébe egy lépcsős tengelyt. Reteszpályával. Esetleg a végén menettel.  
És minden kritérium teljesül.  

000000000

Oké, köszi szépen!

frob

Sziasztok
ez most free? vagy hogy van
http://www.autodesk.com/products/fusion-360/overview" TARGET=_fnew>Autodesk fusion 360
ki mit tud róla?

Gyula65

Diákoknak, hobbistáknak, start-up-osoknak regisztrálás után ingyenes.
Egyébként 30-napos kipróbálási lehetőség (trial) lehetséges bárkinek.
Üdv!

frob

Köszönöm!
Használja valaki ezt a programot?

gyfs6f5

Szia!
A Freecad fordítása befejeződött! Reméljük hamarosan aktív is lesz. Elismerés, és köszönet a fordítónak, aki elismeri, hogy a magyar megfelelő nem mindig találó. De a fordításba bárki beleszólhat itt:

https://crowdin.com/project/freecad/hu#

A kezelése egyszerű. A jobb fordítás idővel felülíródik.  

000000000

Értem hogy valaki ragaszkodik vagy kapaszkodik az ingyen licenszes progikhoz de amikor összetetebb feladat elé kell álni azt is megolható ezekel....
Én részedröl mind cad programot ami szintén ingyenes solid edge st verziot hun egy (akadémiai licenszelésel) freecad eltörpül melete tudás szinten...

frob

cree2, ez az akadémiai licenc hogy működik? évente újítani kell?

zozo

Mármint a felhasználói dokumentáció lett magyarítva? Mert ugye a program eddig is magyarul (is) beszélt. Mondjuk tananyag valóban nem sok volt magyarul.