Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

remrendes

Igen, elso ranezesre ezek ugyan azok a videok, en valoszinuleg warezoltam valahonnan. Nem gondoltam volna, hogy igy megosztjak, altalaban ezert a tutorialokert komoly penzeket kernek.  
Kicsit megkonnyebbultem, mert 1-1 feltoltese 20-40 perc volt.

remrendes

En probalgattam a CAD reszet. Az SolidWorks utan kicsit fapados, viszont $100k bevetelig 1 evig hasznalhato, ami azert nagy elony. A HSMWorks Express SW beepulo szinten igyenes.

niu7vyvp0

Engem is érdekelne ha még lehet

000000000

Valószínűleg nem mindenkinek ad linket. Mert, nekem se küldte el.

remrendes

Ugy latom nehanyan itt write-only uzemmodban mukodnek. :)
somma kollega megtalalta ezeket a videokat a YT-on, igy nincs ertelme megegyszer feltolteni.

000000000

Azért az, hogy egyben letölthetném, vagy egyenként, levadászni, nagy különbség.
Úgy tudom, már feltöltötted. Másképp nem küldhetted volna a letöltő linket, másnak.  
Mindent meg lehet szerezni. De, ha már egyikünk megtette, akkor .......  
Na ez már komoly különbség.
Régebben az ilyesmit megosztottuk egymás között.
 Változik a világ és a segítőkészség is.[#rinya]

remrendes

Van egy par opcio youtube-os playlistek http://download.cnet.com/YouTube-PlayList-Downloader/3000-2071_4-76161216.html" TARGET=_fnew>letoltesere.  
Nehany videot tettem fel, amiket mar toroltem is driverol, ertelmet vesztette.
Nem kell teves kovetkezteteseket levonni...

somma

Hurrá ! legyünk jófejek, (rémrendes-ek)

Már Gorbacsov felesége is megmondta anno "Régen jobb volt !)
 Kár sza*ozni feltöltögetni. Szervezni kellene egy néhány napos tanfolyamot. Szállást kaját a szervezők állják, a DVD-re kiírt oktató videót a jelentkezőknek regisztráláskor névre szólóan lakcímre postázni. Aki nem hozza magával a tanfolyamra, sajnos nem kapjná meg a nevére vásárolt, regisztrált jogtiszta progit, amit szintén a szervezők vásárolnak köszönetképpen a szervezőket megtisztelő résztvevőknek.

(Mukkanni sem merek, nem hogy egy ekkora marhaságot le is írjak.  
Nem látott valaki egy olyan kis fehér lapos kis guruló micsodát bigyulát vagy tán pilulát ? Nem lelem, pedig a pohár víz itt a kezemben.

niu7vyvp0

Sziasztok,

Aspire-ben milyen módszerrel lehet viszonylag gyorsan ilyesmi szalagot csinálni?

http://kepfeltoltes.hu/view/160802/Ribbon_No.17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>http://kepfeltoltes.hu/thumb/160802/Ribbon_No.17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

nyiszi

Sziasztok!
Legyen szíves mondja meg valaki, hogy az Autocad-nél mit kell átmásolni egy új gépre az új telepítéshez, hogy a másik gépen lévő beállításokat átvegye.

remrendes

Elmeletileg ez a 2 mappa:
C:\Users\<user>\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD 20xx
C:\Users\<user>\AppData\Local\Autodesk\AutoCAD 20xx
es ez a registry mappa:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Autodesk\AutoCAD\Rxx.x\ACAD-xxxx:40x
Amit szerkeszteni kell, ha a felhasznalonev nem egyezik.

nyiszi

Köszönöm szépen

niu7vyvp0

Sziasztok,

Aspireben mitől van az, hogy ha ráközelítek a modellre nem élesedik ki a kép?
Beállítás gond lehet? A gépem bőven erős hozzá, többi modellező programot, játékokat minden erőlködés nélkül elviszi, de itt vmiért nem akar kiélesedni a kép és mikor a szobrász paranccsal dolgozok eléggé idegesítő hogy nem látom a végeredményt élesben...

fcmcwume

Sziasztok !
Most készül el az Én gépem is.
Kérdésem az lenne, hogy az ArtCam programot honnan lehet beszerezni? Nem igazán találtam.
Köszi

D.Laci