Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

sanka74

Sziasztok! Én Inventor-al szoktam bútort tervezni.az is fémipari..

000000000

kiváncsiság képen kiprobáltam az általad felsorolt progikat ami elérhetök is
Kitchendraw
Optimik
(TurboCAD)
ezeknek saját alkatrész adatbázisuk van ami lényegében meg növelné a termelési hatékonyságukat igy nemkel alkatrészeket szerkezgetni igy csak összeszerelni szinte de solidworks ben minden efgyes alkatrész meg kel szerkeszteni saját profilra egy adot munkához vagy a fenti szoftverekböl átudod emelni a kivánt alkatrész modeleket is?  

000000000

Ezek a programok saját sablonuk szerint dolgoznak.
Az Sw pedig abszolút személyre szabható,tehát a saját gyártástechnológiámmal kompatibilissá tudom tenni.
Ha parametrikusan tervezel,itt is elég egyszer megtervezni valamit,aztán pár perc alatt az éppen aktuális igényednek megfelelően módosíthatod.

bznc93pf5

sziasztok!
kellene egy kis segítség!
most kezdtem tanulni a SolidWork-ot de jó lenne egy magyarosítás. tudna-e valaki ebben segíteni?
2011-es a progi amihez szeretnék egy magyarosítást, előre is köszönöm.

s73tgf9vg

Nem tudok róla, hogy lenne hozzá magyarosítás.
Egyébként miért pont a solidworks-t kezdted el tanulni? csak érdeklődök, én meg az inventort kezdtem el egy fél éve (már amit akarok meg tudok benne csinálni).

000000000

Tisztelt fórumtársak azután szeretnék érdeklődni van e valakinek egy magyarosított cut 2 d leírása és azt részemre megküldené?

bznc93pf5

100% hogy van, már csak azért is mert láttam képeken ott a bal felső sarokban az embléma és minden gombon magyar szöveg akármelyiket nézem, minden menüben és almenüben. biztos hogy van mert amikor a programmal kapcsolatban érdeklődtem nagyon sok nyelv közül lehet választani és volt köztük magyar is.
ennél a programnál van segítségem, itt találam olyan embert aki szívesen segít mindenbe.

bznc93pf5

majd ha lesz több időm felteszek képet is bizonyítéknak, hogy lehessen látni hogy tényleg magyar szöveg mindenütt, és ezt nem csak egy embernek a munkaképeinél láttam!

43pbwjg8s

ilyesmit szeretnél?
http://www.youtube.com/watch?v=_vAbRyne8uM" TARGET=_fnew>Homokforma alap

kisinas

magyar platform biztos hogy van a Solidcam 2011-es solidworkhoz készített változatánál .
SolidCAM 2011 SP2 HF1 for SolidWorks 2007 – 2012 Win32 & Win64 MULTiLANGUAGE :
Languages: Chinese Simplified, Chinese Traditional, Czech, Danish, English, French, German, Hebrew, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

000000000

Persze hogy van magyar:-)

000000000

Látom már profin nyomatod.[#eljen] Volt rá okod, hogy kívülről befelé stratégiával nagyolj?

000000000

Igen ilyesmit szeretnék

9b6n3fn2n

Üdv Mindenkinek!
Kis segítségre lenne szükségem. Olyan progit keresek amely egyszerűen használható arra hogy szürkeárnyalatos képből, grafikából stl vagy 3ds, 3dp formátumú modelt készítsek. AC kizárt, valami olcsó progira van szükségem amit elérhető áron jogtisztán be tudok szerezni.

000000000

3ds convertálni tudsz pl rhino 3d.....