Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

frob

Most beszéltem egy ismerőssel, mint kiderült lehet szerencsém lesz mert a közelben van valaki aki se vel dolgozik, viszont azt mondta hogy vigyázni az se vel mert ha olyan gépen van mi internet kapcsolattal bír akkor jelenti előbb utóbb a cégnek hogy nem hivatalos és akkor bizony jön a bünti

000000000

trial a Z tengelybe + poziziv és negativ kordinátákat generál a valos forma kordináta redszerén kivül igy egy fel és le mozgást fogsz látni a gépen ha trial programal készited el az nc kodot ez a trük bene az az használhatatlan!:(

kisinas

Cut3d okosítása ügyében keress meg

000000000

bznc93pf5

sziasztok!

keresek egy szuper bútortervező programot,tudom hogy ez nem CNCs progi de itt a fórumon van sok ügyes ember hátha valaki belebotlott valamikor egy szuper kis programba netán még használta is. ha tudna segíteni nekem valaki, megköszönném. van nekem is egy de az mindig vacakol, gyárilag hibás, ez vásárlás után kiderült persze a pénzt nem adják vissza a frissítés meg mégsem lett hanem csináltak helyette egy új verziót azt pedig megint pénzér akarják adni.

Béni

z2a2u8wf

Próbáld meg a Piper nevü magyar programot
Torrent oldalakon fent szokott lenni

bznc93pf5

ők akikről már az előbb írtam, Tiri Péter, ,Böszörményi Andrea , a két gazember pénzlehúzó.

de ha egy linket esetleg tudnál küldeni.

nem ismerem a torrent oldalakat, eddig még nem használtam.

bznc93pf5

kb 10 évvel ezelőtt már láttam a szoftverüket akkor még nagyon kezdetleges volt telis tele korlátokkal, azóta gondolom ők is fejlődtek.

köszi az infót,  

megnézem

Béni

D.Laci

Mi a baj a szoftverral?

kisinas

Szia! ezt tudom ajánlani, noha  a honlapja eléggé szegényes, (már megjelent a 8.0.46. -os verzió is)
Mindezeket tudja:
Planning
1. Presentation With 3DGENERATOR all parameters can be changed at any time and presented to your customer with just one click.  
2. Calculation With one click the actual construction will be calculated and partlist can be exported to Excel or textfiles, which contail all names and measurements.
 3. CAD The exported 3D-DXF-files are compatible to most 3D-CAD-Systems and can be changed there.
 4. CAM-Export 3DGENERATOR reduces the steps from planning to production.  
Interface languages: Czech, Dutch, English, Finnish, Flemish, French, German, German (Schweiz), Italian, Hungarian, Serbian, Slovenian, Spanish

http://www.truncad.de/ENG/3d_generator/

Keress meg ha bővebb infóra van szükséged.

9b6n3fn2n

Ezt nevezem, egy ember aki nevén meri nevezni a dolgokat, és nem csak célozgat. A munkáid is tetszenk és ez is egy szimpatikus megnyilvánulás az én szememben!!

NewUser

WoodyCadd, orosz-ukrán fejlesztés. Nem mai darab, de jól használható.

kua93zk4w

Ha érdekel a piper megkeresem valahol megvan.
Sajnos egy régebbi verzió nem a legújabb, az új már sokkal többet tud http://www.piper.hu/" TARGET=_fnew>Piper3D szerintem a legjobb bútortervező amivel eddig találkoztam.(magyar fejlesztés)