Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Na közben meg is találtam a Helpjében elkezdtem keresgélni.... ha minden ilyen gyorsan menne, már a Holdon repkednék a megtervezett űrhajómmal :)

000000000

Solid Edge V12 ????
ST 3 nál (illetve már ST 4!) tart a világ ,direkt maradtál le ennyire?
kifejezetten segítő szándékkal kérdezem...  
Üdv
Atti

s7manbs8

Heló, á dehogy, nem vagyok foglalkoztam én ilyesmivel sose, csak ez akadt a kezem közé és gondoltam pár vonalat csak meg tudok talán vele húzni. Még majdnem a Paint is elég lett volna, abból is generálhattam volna G kódot, miután vektorizálom .:)

000000000

Ilyen pár vonalas cuccokra teljesen jó a cimco.

000000000

atolis füg menyit bir a pcd ha garafikusan 3d tervezel v12 nagyon kicsi a hely és grafikai gépigénye elentétbe az st4 maga gyors a kezelö felülete de a grafikai gépigénye hatalmas még kisseb alkatrész alat is pedig a lehetö legkisebre van a grafikai beálitás optimalizálva!

000000000

Vagy cut2d![#hehe]

s7manbs8

Azt se láttam még... A Cut2d is megvan , még azt te ajánlottad tán régebben is, mint máskor, akkor is hasznosat mondtál. :)

000000000

000000000

s7manbs8

Köszi megnézem. Hátha ez is faszányos, mint a többi is.

sasi

http://www.snt.hu/cadcamcae/26605.hu.php" TARGET=_fnew> S&T FOCUS 2011 - PLM/CAD/CAM/CAE Nap szeptember 7. Ingyenes részvétel előzetes regisztráció kötelező.

000000000

Hello!

Használ valaki aspire 3 mat?
Mért szórakozik az aspire a Z magassággal „Warp x y value” nézetnél amikor nincs is módosítva és ugyis marad!
A szoftver eredeti licenszel bir nem trial!
video:
http://www.youtube.com/watch?v=KZBY1OcuzyI" TARGET=_fnew>A3_4axis_Z_problem

000000000

ja!
aspire betegség! "wrapped jobb setup" projektnél ha az elforgatási Z referencia pont a henger középontján van akor azt automatikusan átrakja a henger palástra a "material setup" alat!
ezért van hogy sovány és kövér a wrapper value egyes nézetei alat!

000000000

pa0n9mw

Üdv
Nincs meg valakinek "véletlen" a Cncpro dos os progi?