Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok! Sajnos én is így jártam a freeCAD-el :( Egy vonalat nem sikrűlt húznom vele, pedig jó volna valami ingyenes, nem pilótavizsgás 3d-s program.

000000000

jo de ez 3d hogy akarod pdfbe bele zsufolni hogy elérhetö model legyen belöle?
ezeket megcsinálom neked szivesen de ere vanak kiterjesztet 3ds fájlok aminek az adatait bele rakhatod egy formátumba! (stl...igs..) vagy még amit értelmezni tud a cad programod!

000000000

http://www.jeges2009.atw.hu/_private/1234567/tegla___.zip" TARGET=_fnew>tegla_testek......
eztek stp formátumok amit az általad használt programal meg tudsz nyitni ha minden igaz!

xfg6v697j

sajnos a freecaddel nem tudtam megnyitni valamit kiirt és 3 választást adott de egyikre sem nyitotta meg.
alulap kivágásához kellene a rajz szerintem nem 3D-benezt az instrukciót kaptam"AutoCadben egy rajzot,majd .pdf-be konvertálni."

xfg6v697j

íme az üzenethttp://kepfeltoltes.hu/110412/1237415536n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

IMPORTAL PROBÁLD!
Autocad hagyd macskát dobálni jo csak.... szegényes a fájl támogatása sajnos!
leget menteni 3ds modelt fdfbe maximum nézegetni tudod bene amit meg csináltás semi több!
ha szerkesztésre kerülne a model akor a pdfböl nem lehet soha visza emelni cad redszerbe hogy változtas vagy szerkeszhetö paraméterekel birjon ujra a modeled!!!
a pdfes modsze csak 2d müködik az az vectort tartalmaz ugy mind dxf..dwg meg hasonlo kiterjesztések!

000000000

meg oldothat a probléma..a #1816 ha gondolog!
többit privátba ......

xfg6v697j

köszönöm a segítségedet és a kínált lehetőséget, de nerm élnék vele egyenlőre.
valószínűleg nagyon ritkán lessz szükségem ilyesmire.

000000000

0i8bkxjf4

Valaki legyen szíves írjon már rám egy mailt aki ért Rhinoceros hoz lenne egy két kérdésem.  
Köszönöm

000000000

Írjad... [#email]

tymf898iv

000000000

Sziasztok.
Milyen marópály generáló programot ajállatok nekem. Amit (nagyon)kevéske  angolommal és SolidEdge rajzoló progival jól tudnék használni.
Köszönöm.

Gyárfás Attila

Üdv
1 kis segítség kellene. Van nekem 1 terv,ami (autocad) DXF, és ugyan ez (Vectric Cut2D)CRV file-okban van. Egy nyákgyártó cégnél vagyok, ahol nálunk a cnc-s (fúró,maró) programokat UCAM v8.5 ben szerkesztik. Mivel, vagy hogyan lehetne a 2, valamelyik file-ból, nekünk használható filet-csinálni? Amit mi be tudunk olvasni ,gerber, HPGL, SM1,SM3. Amúgy ez maró program lenne. Már próbálgattuk  ilyen-olyan progival konvertálgatni, de a Ucam nem ismeri föl.Autocad-hez pedig nem igazán értünk.
Előre is köszi

NewUser

Mastercam. Közvetlen beolvassa a SE file-okat.