Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

erre az infora gondoltam ami a "bazsi52"
alat szokot meg jeleni....[#wink]

000000000

Kijavitottam a reglapomat sajnos rég jelentkeztem be de olvasója vagyok a fórumnak hozzászólásom meg azért nincs mert én itt csak egy béna embernek érzem magam igaz a végzettségem gépész de az még a békebeli Mo- egy NC gép volt mikor a Bánkiban ezt tanultuk.Érdeklődnék nem tudsz valakit aki rámszánna néhány órát hogy a minimális szofferek használatát megértsem mert addig úgy érzem felesleges tovább beleölnöm egy csomó pénzt és csak forgolódom mint egy kutya aki a farkát meg akarja harapni.

000000000

Természetesen nem ingyen kérem.

000000000

ment galamb......
egyszer el kell kezdeni!
tudok neked segiteni.......meg mutatni mit hogy kell de neked kell meg tanulni![#wave]
van skype od azon gyorsabb lene!

000000000

freemail megint sz@rakszik nem jöt semi...

35kpazcgr

Üdv!

Valakinek esetleg van-e valamilyen (lehetőleg magyar nyelvű) leírása Vectric Aspire és Vcarve programokhoz.
Kicsit nehezen boldogulok velük....

000000000

y32xvkj9j

Sziasztok!
Keresek valamilyen 3D-s CAD programot amit mint
nagyon kezdő könnyen megtudnék tanulni. Angolul persze nem tudok! Ha van ilyen közületek, magánban várom. Természetesen ne lóbasz...s fejében!
Köszi! Helló!

Nemes Mihály

Szia  
 említett  2 progival kapcsolatban  , tudok segíteni !!

De magyar  leírás  szinte nulla van!!

35kpazcgr

Köszi, de meg van mindkettőből a gyógyszerezett változat.
Kénytelen leszek az angol nyelvű tutorialokat és videókat tanulmányozni.
Érdekes, a Cut3D-ről találtam magyar leírást, ezért reménykedtem....

udr95i4vu

Hali
Solid Edge kb 8-10 éve használom.
Hibátlan.Mindent tud amit tudnunk kell!!(persze vannak jobbak is Catia, NX,stb)
üdv

Nemes Mihály

Bocsi  kicsit  fére  írtam

a progik használatával kapcsolaban
tudok segíteni  ha van kérdés nyugodtan !!

sanka74

Az inventor 11-et ajánlom, magyar, fémipari 3d-s tervező progi, én ebben szoktam rajzolni.

35kpazcgr

Ha már itt tartunk, én az Autodesk Inventort használom már több, mint 11 éve.
De relief készítésére nem merném ajánlani....

35kpazcgr

Kezdésnek én is az Inventort ajánlom. Egy régebbi, pl. 5.3-as verziót, ez gagyibb gépeken is kiválóan fut, teljesen magyar nyelvű, és remek tankönyvek vannak hozzá. A súgója is nagyszerűen használható.