Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

sokan már természetesnek veszik a kaloz cucokat igy hátérbe szorulnak a valos értékük az ilyen megoldásoknak....[#beka3]

000000000

000000000

The file is not valid....sajnos ezt tudtam megnezni.Sebaj, proba tovabb, valaki csak tud segiteni. Koszonom az erofesziteseket.Az ARSENAL 0-4 -rol 4-4 -et jatszott. Megolom magam....

000000000

s7manbs8

"POVER MILL 2010" szerintem nincs is ilyen program amúgy se . :)

Béni

Ne zrikáld má', írta, hogy angol billentyűzete van! [#eplus2][#eplus2]

000000000

Ez nem egy v-are-z oldal. Hobbisták vannak, ezért érintőlegesen felmerül a téma, de nincs cserebere. Ha figyelsz egy kicsit és azt látod hogy valaki esetleg tud segíteni a problémádon akkor keresd meg privátban. Bejelentkezésed kb. olyan volt, mintha először mennél egy szórakozóhelyre, kiállnál a placc közepére és elkiáltanád magad: ki árul itt kokót?

000000000

koszonom a kokot, kellemes hobbizast.A sakk.hu oldalon is vannak hasonlo szellemi kepessegekkel megaldott emberek.(Vereseg utan anyazas, stb.)En segitek annak aki kivanja, nem erdekel mikor jott, kicsoda, miert kell neki a segitseg.Koszonom annak a segitseget aki hozzam hasonloan gondolkodott.Sok sikert mindenkinek.

000000000

? Nem értem a felindultságod.

000000000

[#shakehead]

ki005gz70

Van olyan program.
Powershape csomagban egy powerMill modelling nevű.  
Ezeket böngészem, de már én is ott tartok lassan hogy "megölöm magam", mert olyan egyszerű dologra kellene egy K program, hogy pontfelhőn tudjak alap szerkesztéseket végezni. Kivágni részeket, elforgatni, majd OBJ-ben elmenteni. Ennyit akarok. 3 nap alatt 100 programot biztos tettem már fel a gépre...Neten sok szemét van. Vagy freenek van feltűntetve a neten, aztán kiderül hogy share, vagy semmit nem tud, vagy mindent tud, csak éppen menteni nem enged.................nem könnyű ...:)

000000000

ezeket probáltad már?

-MeshLab
-scilab
-LeiosMesh

000000000

T mambablack
Én is kérhetnék egy kis "galambot",szintén dxf és dwg fájlból szeretnék g-kódot konvertálni.Előre is köszönöm Igencsak kezdő vagyok  bazsi52 Szentendre

000000000

galambom elfog tévedni!  
semi info nálad....[#integet2]

000000000

Bocsi nem értem írtam hogy a kezdeteknél járok nem tudom milyen infó kellene írtam neked a címedre is csak nem tudom hoghy megkaptad e ? Sajnálom hogy így sikerült.