Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

000000000

Keresgélés közben ezt találtam. A videó egész ügyes.http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=76514" TARGET=_fnew>Blender sculping

lari

Tudna segíteni nekem valaki g-code generáló program "beszerzésében"
Lehetőleg olyan lenne jó, ami magyar nyelvű vagy van hozzá leírás...
Köszönöm!

000000000

és miböl szeretnél g kodot csinálni?
kép.....vektor....3d model?
és milyen vezérlöre?

lari

Mac3-hoz szeretnék, egyenlőre dxf, dwg, de kéőbb lehet, hogy jpg-ből is.

000000000

kültem galambot....[#nevetes1]

000000000

Én is kérhetnék egy kis "galambot",szintén dxf és dwg fájlból szeretnék g-kódot konvertálni.Előre is köszönöm.

000000000

nálad is meg pihene a galambom....[#ravasz1]

000000000

Üdv mindenkinek!
Lenne 1 kérdésem.Olyan progi amivel a dxf:ai:dwg stb.képeket meg lehet nézni hasonlóan a "rendes képeknél lévő miniatűr képet választva" létezik ilyen "képnéző"???????

7vpav5d32

Létezik. [#wink]

000000000

Kösz.És tudnál benne segiteni melyik.

7vpav5d32

Tudnék! [#wink]

000000000

Valaki esetleg, nem tud valami progit ami a cad-rajz méretei szerint kiszámolja a kerületi hoszt,illetve a területét?? valami ilyesmire,,deelérhetőre gondolok,,,csak a számítás a lényeg...klikkhttp://www.map-software.com/solutions/profilemaster-cnc-machine-cutting-software-for-sheet-metal" TARGET=_fnew>hasonló

yb8iik8sz

000000000

Köszi tényleg sokfajta formátumot ismer de lenne még ai.eps. fájl ezeket sajna nem ismeri fel esetleg újabb ötlet!!!!!!!!!!!!