Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Vectric

Indította gaben, 2024 április 09, 16:51

Előző téma - Következő téma

guliver83

Kösz már jön is le!!!

000000000

van magyaritásom.... 12..19..20..st1...st2...st3

v2vhwz32z

Srácok! Sikerült már valakinek esetleg a Cocreate-ből dxf formátumú rajzot kiszedni?
Egy ideje már lemondtam róla és elkezdtem másik progit is tanulgatni, mert nagy szükségem lenne a dxf formátumra (lemezek vágatása miatt).

000000000

valoszinü müszaki rajzként kimenthetö dxf ként is az az alkatrész sik nézetböl..... mind a legtöbb cad proginál!

279nwbpsa

Vectric/Mach3 problémával kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni.
A Vectrik-ben készült feliratokat Mach3-al szoktam gravírozni.Jól is működött a dolog idáig.
Viszont mindkét progi újra lett telepítve nemrégiben.
Most a Vectrikben,ha feliratot a szokott módon készítek,G-kódot pedig a Mach3-ba betöltök,akkor csak valamelyik betű jelenik meg nagy méretben.Mit kellene beállítanom,illetve mi lehet a gond?
Nagyon meg köszöném,ha valaki segítene...

000000000

valoszinü valamenyik programba incsh/mm közöt kelene választani vectricnél projekt kezdésnél vagy mach3_mm post kell választani nc kod kimentéskor!
de mach3 alat is lehet kapcsolni incsh/mm mérték egységet!
vagy csak a kod egy részét jeleniti meg a mach3?
mert akor demo az az licensz fájl nem látja a mach3!
képet rakj fel.....

279nwbpsa

Nem ezen,hanem a kinti gépen vannak a progik,egyik sem demo.
A mm/inch be van állítva.
Kereshetlek esetleg magánban ez ügyben?

000000000

279nwbpsa

Köszi!Írtam is az imént...

wpsmm6pvd

Sziasztok!

Keresek valamilyen CAM megoldást CNC lángvágóhoz.
Fontos, hogy a generált fájl növekményes(G91) legyen, mivel csak ezt fogadja el a gép.
A SheetCam TNG-hez hasonló kellene.
Bármilyen megoldást várok.
Előre is köszönöm.

VViktor

Szia Joco81.Én évek óta dolgozok láng és plazma vágón.Nekünk anno LazyCammal csinálták a g-kódot,de most a wrykrysre váltottak.Mind kettő tökéletesen megfelel.

sanka74

Sziasztok! Nem lehet hogy a config/state menüben az IJ mód nem jól áll? nem az inc van pipálva? Én már jártam igy ...

279nwbpsa

Szia!
Nem ez volt a gond.Sokkal banálisabb hiba történt.
Újra telepítettem a Vectric-et és a Mach3-at is.
Utóbbinál pedig a reget elfeledtem...Fiatalkori szenilitás...Van ilyen...
Most lehet rajtam röhögni![#whatever]

279nwbpsa

Egyébként köszönet Mambának!
Ha nem vezet rá a hibára,akkor még jó darabig csak szerencsétlenkedek,mire feltűnik a hülyeségem...

sanka74

Ja és csak 1000 sorig olvasta be..Ez előfordul a legjobb családba is...